Популярне

Тернополян запрошують на перший інвестиційний форум для девелопменту та рітейлу

Тернополян запрошують на перший інвестиційний форум для девелопменту та рітейлу

18 червня 2019 року в Києві, у Мистецькому Арсеналі відбудеться перший RAU Investment Forum.

Асоціація рітейлерів України та Dragon Capital запрошують власників і топ-менеджерів компаній сфери роздрібної торгівлі, девелопменту, інвесторів і представників влади на зустріч інвесторів у рітейл і торговельну нерухомість.

Форум відвідають понад 300 учасників, серед яких ключові гравці ринку рітейлу та девелопменту України та Європи. Захід стане найбільшою в країні платформою для взаємодії, обміну досвідом і залучення міжнародних інвестицій для розвитку українського бізнесу.

Серед перших спікерів:

1. Віталій Кличко, київський міський голова;
2. Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital;
3. Василь Хмельницький, засновник UFuture Investment Group
4. Ігор Мазепа, інвестиційний банкір, генеральний директор і засновник Concorde Capital
5. Олександр Носаченко, керуючий директор Colliers International (Україна)
6. Андрій Козін, керуючий партнер Focus Estate Fund
7. Руслан Шостак, співвласник і генеральний директор компаній РУШ (ТМ EVA) і Омега (ТМ Varus)
8. Максим Гаврюшин, операційний директор Budhouse group, Голова  Національного Комітету Міжнародної Ради Торгових Центрів (ICSC). 

Ключові теми Форуму:

1. Що буде з економікою та ринком комерційної нерухомості у найближчі роки та у майбутньому.
2. Нові ТРЦ 2019 року – епоха «гігантів»: чи будуть мегамоли успішні.
3. Які сектори нерухомості будуть найцікавішими для інвестицій.
4. Інвестиції в комерційну нерухомість, починаючи з 2016-2019 рр. Основні угоди.
5. Нові та існуючі інвестори. Яким буде післявиборне майбутнє?
6. Чи прийшов уже час інвестувати в девелопмент?
7. Коли відновиться банківське кредитування сфери нерухомісті? 
8. Нове життя старих проектів – Dream Town, Piramida, Караван.

 «На сьогоднішній день український ринок нерухомості має три основні проблеми. Перша криється у внутрішньому ринку, який має багато локальних інвесторів, але якісних, унікальних та конкурентноздатних проектів реалізується мало. Друга полягає у малій кількості профільних міжнародних інвесторів, які незацікавлені у співпраці через низьку інвестиційну привабливість регіону. Третя проблема обумовлена недоліками у прозорості судової системи, яка покликана захищати приватну власність, - розповідає співзасновник і генеральний директор Асоціації рітейлерів України Андрій Жук. Тому ми вирішили створити перший такого масштабу Форум, який стане майданчиком для розв’язання найскладніших задач галузі. Ми плануємо залучити додаткові ресурси на ринок української нерухомості, що дасть змогу вивести його на якісно новий рівень. А також хочемо об’єднати всіх гравців ринку та безпосередньо представників органів влади для ефективного діалогу і спільного вирішення проблем. Впевнені, що Форум стане хорошою традицією і простором для нетворкінгу та формування успішного ринку української нерухомості».

Учасники RAU Investment Forum 2019 зможуть:

- оцінити ринок торгової нерухомості України і перспективи його розвитку;

- обмінятися досвідом і поспілкуватися з ключовими гравцями сфери девелопменту та рітейлу;

- отримати актуальну інформацію та відповіді на питання від провідних експертів і аналітиків ринку;

- ознайомитися з успішними кейсами, які залучили іноземні інвестиції;

- налагодити і розширити ділові зв'язки для розвитку свого бізнесу.

Титульним партнером заходу виступає мережа студій одягу VOVK. Стратегічний партнер - інвестиційна компанія Dragon Capital.

Місце проведення: Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 10-12.

Програма Форуму та реєстрація за посиланням: https://rau.ua/rau_investment_forum/

Олеся Чур
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією