Популярне

Торік громадські організації Закарпаття отримали більше 52 млн. грн

У 2011р. в області діяло 10048 об’єднань громадян, включаючи місцеві осередки всіх рівнів, з яких 7141 легалізовано шляхом реєстрації та 2907 – шляхом повідомлення про заснування. Кількість політичних партій та їх осередків склала 7456 або майже три четверті загальної кількості, громадських організацій та їх місцевих осередків – 2592 або 25,8%.

Протягом 2011р. легалізували  свою діяльність 270 об’єднань громадян, припинили діяльність 65. Загалом кількість легалізованих  громадських організацій та зареєстрованих партій зросла, порівняно з попереднім роком,  на 2,1%.

У структурі громадських організацій за спря­муванням та видами діяльності найбільша питома вага припала на оздоровчі та фізкультурно-спортивні об’єднання – 16,8%, професійної спрямованості –  11,8% їх загальної кількості. Молодіжні  об’єднання складають 9,7%, національ­них та дружніх зв’язків – 6,6%, об’єднання ветеранів та інвалідів – 6,5%, освітніх, культурно-виховних об’єднань – 5,9% їх загальної кількості. Крім того, в області діють 2068 профспілкові організації, 565 благодійних організацій та 30 спілок об’єднань громадян.

У 2011р. на обліку в легалізованих об’єднаннях громадян налічувалося 1,2 млн. членів.

У 2011р. громадські організації всіх рівнів збільшили свою активність. Було проведено 32,5 тис. масових заходів, що на 1,2% більше, ніж у 2010р. У загальному числі масових заходів, проведених громадськими організаціями, найбільша питома вага  припадає   на  лекції  (зустрічі) –  74,3% або 24,2 тис. та з’їзди, конференції, збори – 10,0% або 3,2 тис. Також проведено 1306 семінарів, 550 заходів по залученню коштів, 311 виставок, 309 мітингів та демонстрацій.

Для своєї діяльності громадськими організаціями у 2011р. з різних джерел було отримано 52,3 млн.грн., що на 10,4% більше, ніж у попередньому році. Надходження коштів від  членських внесків  складають  13,9% .

У 2011р. громадськими організаціями використано 48,9 млн.грн. У той же час лише 13,4% з цих коштів використано на благодійну діяльність, - повідомили Закарпаття онлайн з прес-служби Головного управління статистики у Закарпатській області.

Закарпаття

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією