Популярне

На Закарпатті не визнають незалежності

Шановні читачі! Заявляємо, ми не кащукофіли, але це найбільш негативний персонаж закарпатського політикуму. Нам поки не відома реакція Балоги В.І., лідера партії ЄЦ, на витівки мера Хуста Кащука - одного із провідних членів команди ЄЦ. Адже цей мер вкотре дивує нас своїми «діями» .

Вперше у 21 сторіччі не відбулось святкування Дня Незалежності в місті Хуст. Ми розуміємо, що це, можливо, не свято для мера Кащука як громадянина. Проте як посадова особа він був зобов’язаний провести святкування в місті Хуст з концертом, виступом популярних співаків, святковим феєрверком тощо. Проте нічого схожого хустяни так і не дочекалися. Натомість, нагадаємо, що саме мер Кащук у День Жалоби, 22 червня, коли всі святкові заходи на рівні держави були скасовані, провів святковий концерт з випиванням бочки вина та запеченим биком. Усе це проводилось під патронатом Балоги П.І. (що сильно обурило священнослужителів та жителів не тільки міста, але й усієї області). Як бачимо, у цього мера все не як у людей: за що не візьметься - все завалить. Парадоксально те, що святкування Дня Незалежності відбулось по всій Україні. Активно гуляли на сході, у Донецьку, Луганську, Харькову. А в столиці Карпатської України це свято не відбулось. Жителі міста, молодь масово вийшли на центральну площу в надії чуда, що відбудеться святковий концерт, але чуда не відбулось: мер Кащук обмежився привітанням на сайті міської ради та виступом в залі, куди зігнали, як завжди, бюджетників. Усі один одного привітали і розбіглись по домівкам. А такого очікуваного народного гуляння-святкування не відбулось. Натомість усі перехож, гуляючи центральною площею міста, звертали увагу на сміття, неосвітлені вулиці, розбиті дороги, тротуари, де жінки ламають каблуки та підвертають ноги. Висловили своє обурення і хустські націоналпатріоти, які вигукували, що для комуніста Кащука "це не свято". Згадали міському очільнику і виховання "в дусі комунізму", і батька, який був у радянських таборах наглядачем (у біографії Кащука є ще чимало цікавихф фактів, однак ми з етичних причин їх не оприлюднюватимем). Разом із тим хустяни з ностальгією згадували святкування Дня Незалежності при мерові Джанді М.М. , коли у місті зі святковими концертами виступали популярні українські виконавці. Одного разу була навіть співачка з США. А потім усе це закінчувалось морем феєрверків. Не знаю, як спалось меру в цю ніч, але щикати він, напевне, не переставав. Звертався до мера Кащука і кандидат у депутати ВР від Партії регіонів Степан Деркач, який готовий був зі свого благодійного фонду профінансувати святкування Дня Незалежності, та зекономити кошти місцевого бюджету. Але мер, разом із виконкомом міської ради, відмовив йому. Наша кореспондентка зв’язалась з міською радою, хотіли ми почути думку самого Кащука, але пан мер у відпустці – подався на моря. Як то кажуть, начудив з «перехрестям Кащука», де збираються кілометрові пробки, зекономив на святкуванні Дня Незалежності, трохи перепало бруківки від Балоги, то тепер можна і попочить за кордоном. В мера ж бо своя незалежність, і святкує він по-своєму, а городяни нехай святкують біля телевізорів. Р.S Ось така кара Божа на Хуст . Дивно, і Балога В.І. мовчить, ми знаємо він читає наш сайт , яка його думка щодо поведінки Кащука??? Нам уже самим цікаво...

transkarpatia.net

Закарпаття

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією