Популярне

На Закарпатті викрили нелегальний нафтопереробний завод

У Львівській та Закарпатській областях нелегальні бізнесмени крали нафту з державних нафтопроводів. Сировину переробляли, а паливо продавали приватним заправках по всій Україні. Розмах бізнесу вразив навіть бувалих податківців. Про це повідомляють Подробиці телеканалу Інтер.

Саме виробництво нафтопродуктів було поставлене на широку ногу. І займало чималу площу. Ось кадри оперативного відео. Бійці "Альфи" та податкової міліції затримують спочатку одного з підозрюваних. А потім і інших учасників групи. Відео без коментарів.

Нафта викрадали з внутрішніх трубопроводів у Західній Україні. Для цього використовували нелегальні врізки. Сировину зберігали в резервуарах, які, як виявилося, були небезпечні для людей і навколишнього середовища. Згодом нафту в цистернах завантажували в авто і перевозили на приватні нафтобази семи областей України. І потім - продавали вже готове паливо на місцеві заправки. Податківці кажуть - до цієї операції готувалися довго, і вона пройшла успішно.

Юрій Атаманюк, перший заступник начальника ГУ податкової міліції ДПС України: «Перше, зберегли державну власність, по-друге, захистили чесний бізнес, якій потерпає від недобросовісної конкуренції, по-третє, захистили інтересіипересічних громадян, які б могли купити неякісне пальне».

Фахівці взяли проби нафти і палива на експертизу. Міліція опечатала резервуари і всі складські приміщення. Зараз встановлюються інші учасники групи. Під час операції вилучено буровий комплекс, установки для переробки нафти, насосні станції.

Марина Коваль, кореспондент: - Загальна вартість обладнання - понад 20 мільйонів гривень.Організатори незаконного бізнесу знаходяться під вартою.

Марина Коваль, Юрій Ковальов, Подробиці, телеканал "Інтер".

Закарпаття

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією