Популярне

На Закарпатті розвивається спортивна інфраструктура

У вівторок, 15 жовтня, нове міні-поле відкрили за участі керівника області Олександра Ледиди, голови Берегівської РДА Володимира Гулянича та голови райради Юрія Кноблоха. 

У 20-тьох класах гатянської школи з угорською мовою навчання середню освіту отримують майже 350 школярів. Тут функціонують по два кабінети основ інформатики, обчислювальної техніки та математики, 23 комп’ютери підключені до мережі Інтернет. Крім того, є сучасні кабінети фізики, хімії, біології, української мови і літератури, іноземної мови.

Проте зручного спортивного майданчика досі не було – чекали, кажуть не один рік:

– У нас підростають талановиті футболісти – школа навіть власну команду має. А займатись їм дотепер було ніде, - розповіла директор школи с. Гать Еріка Роман. – Думаю, відтепер наші юні спортсмени перемагатимуть частіше.

– За три останні роки ми відкрили сім десятків майданчиків. На Берегівщині – п’ятий. Будемо продовжувати цю традицію, на черзі цього року – ще кілька міні-полів. До того ж, вже завершується робота над облаштуванням спортивного містечка поблизу ужгородського СК «Юність», - зауважив керівник краю Олександр Ледида.

 

 

clipnews.info 

Закарпаття

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією