Популярне

«Весна для скрипки, віолончелі та оркестру» в Ужгороді

В обласній філармонії мукачівські та львівські музиканти влаштують "вибуховий" концерт 

Саме вибухом емоцій повинен стати концерт, запланований на середу, 19 березня у великому залі Закарпатської обласної філармонії в Ужгороді. У це вірять його організатори – проект «Гірчичне зерно» і самі музиканти

 

Нагадаємо, що як ми повідомляли раніше, концертну програму «Весна для скрипки, віолончелі та оркестру» в Ужгороді вперше презентують струнний оркестр під керуванням Сергія Добоша (м.Мукачево) та львівські митці Остап та Ольга Шутко (скрипка та віолончель). Музиканти планують виконати низку світових хітів сучасної естради у струнній обробці. Сам Остап Шутко вважає, що цей концерт не варто вважати "концертом класичної музики". Його можна назвати динамічним, драйвовим, інтригуючим, доступним широкому колу меломанів, любителів яскравих переживань… І аж ніяк не нудним і не традиційним.

«Цей концерт - прекрасний подарунок для коханої людини» – вважає Ольга Шутко. Адже на ньому пролунають такі речі як:

1. Ніколо Паганіні. Арія- музика з нового фільму про Паганіні, з Девідом Гарретом у головній ролі.

2. Н.Паганіні. Венеціанський карнавал.

3. Адріано Челентано. Ma perce (confesse?)

4. Bobby McFerrin. Don`t worry, be happy

5. Rolf Lovland. Song from a secret garden.

6. Борис Мирончук. Самба. (button accordeon - баян)

7. Karl Jenkins. Palladio8. М.Леонтович. "Щедрик".

9. Океан Ельзи. "Холодно".

10. Океан Ельзи. "Стріляй".

11. Adele. "Skyfall"

12. Paul Nero. A Hot Canary. та інші.

Нагадаємо, що квитки, вартість якихз від 30 до 80 гривень ще є у продажу у крамниці сувенірів «Гофер» та кав’ярні «Тірамісу», що у провулку Гірчичне зерно. Також їх можна замовити за телефоном: 050 133 5225

Довідка: У даний час Остап Шутко - президент концерт-продюсерського центру "Індивідуаліс", який організовує багато заходів в Україні. Серед найбільш відомих:

- Міжнародний незалежний музичний конкурс "Індивідуаліс";

- "Музичні вечори Остапа Шутка";

- "Музичні вечори в Палаці Терещенко";

- Майстер-класи в Полтаві;

- Конкурс мікротональної музики;

- Літня музична академія в Карпатах;

- Виставка музичних інструментів та аксесуарів

Остап Шутко є членом журі різних музичних конкурсів, дає майстер -класи. Більше 200 дітей по всій Україні отримали стипендії від Остапа Шутко.

Ольга Шутко одна з найвідоміших віолончелісток України. У її репертуарі майже всі відомі твори для віолончелі. Закінчила Запорізьке музичне училище, Національну музичну академію України в Києві. Стажувалася в Паризькій консерваторії. Працювала концертмейстером групи віолончелей в Державному камерному ансамблі "Київські солісти". Викладала в Національному університеті ім.І.Франка. Лауреат міжнародних конкурсів у Відні (Австрія), Кальтанісетте (Італія). Має записи на Радіо і ТБ, ком пакт-диски, які видані в Україні, Італії та США. Постійно концертує як солістка та камерний виконавець. Нині часто виступає зі своїм чоловіком Остапом Шутко. Багато композиторів присвятили свої твори Ользі Шутко.

 

chas-z.com.ua 

Закарпаття

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією