Популярне

Працівники «Закарпатгазу» стосовно вирішення лічильникової проблеми: «Хто влітку час змарнує, зимою – мерзнути ризикує…»

Всього з початку поточного року встановлено майже 640 лічильників, при тому, що кінцевий річний показник повинен сягнути цифри у 2115 приладів обліку, встановлених безкоштовно.

Чому процес, чітко регламентований графіком сервісного центру з газифікації товариства, «пробуксовує»? Винен, як завжди, горезвісний людський фактор, - коментує заступник голови правління з комерційної діяльності та обслуговування клієнтів ПАТ «Закарпатгаз» Євген Полуницький. – Здавалося б, кошти і фахівці на виконання зазначених робіт є, лічильників НКРЕКП надала в достатній кількості. Й листи з повідомленням, розіслані товариством з метою активізувати споживачів голубого палива на виконання ст.2 Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» свою функцію виконали: по кілька десятків дзвінків на день отримуємо від споживачів, що повідомляють номери мобільних та просять узгодити час для встановлення облікового приладу. З іншого боку – відчутно побільшало прохань перенести термін облаштування лічильником чи то з огляду на відпустку, чи через одне або друге релігійне свято,  які, ну, просто – таки, вервечкою тягнуться…

Наразі фахівці ПАТ «Закарпатгаз» завершують заплановані обсяги робіт на вулиці Лаврищева в обласному центрі, днями перейдуть на Оноківську, з якої поки що зголосилося, повідомивши канали зв’язку та погодивши час встановлення облікових приладів , трохи більше трьох десятків споживачів.
ПАТ «Закарпатгаз» звертається до шанованих клієнтів: зробімо все від нас залежне, аби на порозі зими не сподобитися легковажній цокотусі, котра красне літечко прогавила. Адже з 1 січня 2016 року згідно з вимогою ст. 5 вже згаданого Закону України споживачам, що користуються водонагрівачем та плиткою без лічильника, газопостачання припинятиметься без додаткового попередження.

Довідка: Інвестиційна програма газорозподільного підприємства ПАТ «Закарпатгаз» передбачає на встановлення безкоштовних лічильників у 2015 році понад 3,5 млн. грн.
 

Закарпаття

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією