Популярне

Привітання з Новим роком від політичних діячів

Закарпатці отримали ряд привітань від політичних та громадських діячів. Зокрема, Роберт Горват – народний депутат України вітає та бажає:

Громадський діяч Володимир Чубірко бажає: «Щоб Новий рік був щасливим і успішним для кожного з нас, всієї країни, рідного Закарпаття та Ужгорода!».

Голова обласної державної адміністрації Геннадій Москаль та Голова обласної ради Михайло Рівіс

Щиро вітаємо вас з Новим 2016 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минув, був нелегким: загрози цілісності нашої держави, затяжна війна, страх за своє майбутнє. Сьогодні надважливо, аби настав мир на нашій землі, відроджувались міста і села на Сході України, запрацювали виробництва, відкривались робочі місця, посилювався соціальний захист співвітчизників.

У новий 2016 рік ми входимо з надією, що оновлений корпус  представників місцевого самоврядування  краю,  скерує всі зусилля, аби втілити в життя програмні цілі розбудови рідного краю - задля щасливого майбутнього наших дітей, добра кожної родини.

Тож нехай у Новому році у ваших домівках панує гармонія, тепло і  злагода, а в сім’ях – добробут, любов, благодать!

Нехай прекрасне Різдво Христове подарує кожному міцне здоров’я, щиру радість і тверду віру в те, що ми побудуємо європейську країну і станемо найуспішнішим народом у світі!

Веселих вам свят! Щасливого Нового року!

Голова Закарпатської обласної ради – Михайло Рівіс:


 

Іннеса Свіца
Всі статті автора

Закарпаття

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією