Популярне

ПАТ «Закарпатгаз»: закарпатці можуть цілодобово користуватися новою послугою контакт-центру

Для споживачів газу Закарпатської області працює додаткова послуга – інтелектуальне голосове меню IVR. Відтепер клієнти газової компанії, зателефонувавши до контакт-центру ПАТ «Закарпатгаз», цілодобово можуть передати показання лічильника газу та отримати актуальну інформацію, пов’язану з користуванням газу в побуті.

Для того, щоб клієнти мали можливість своєчасно, зручно та швидко передати показання лічильника газу, ПАТ «Закарпатгаз» запровадило декілька дистанційних методів. Сповістити підприємство про використані обсяги ресурсу можна використовуючи веб-сервіс «Особистий кабінет», дзвінком у контакт-центр, електронною поштою та СМС-повідомленням на номер 7104. Проте є ще один спосіб, який працює цілодобово – інтелектуальне IVR-меню, доступне за номером контакт-центру (0312) 48-83-04.

Інтерактивне голосове меню IVR працює у режимі автовідповідача. Керувати ним дуже легко, оскільки інформація надається у вигляді тематичних блоків. Наприклад, щоб залишити показання лічильника без очікування з’єднання з оператором, необхідно натиснути цифру «2». Потім, користуючись підказками голосового меню, ввести номер особового рахунку та показання. Після цього клієнту буде запропоновано прослухати введені ним дані та підтвердити або ж змінити їх.

Отримати відповіді на найбільш розповсюджені запитання можна, прослухавши голосові повідомлення необхідного тематичного блоку. Автоматичні голосові повідомлення містять наступну інформацію:

«1» - натиснувши цифру 1, споживач має можливість прослухати інформацію щодо цін на природний газ, діючих норм споживання палива;
«2» - обравши цифру 2, мешканці Закарпатської області мають можливість без зв’язку з оператором та за підказками голосового меню передати показання лічильників газу в будь-який зручний для себе час;
«3» - в третьому тематичному блоці клієнти ПАТ «Закарпатгаз» можуть ознайомитись та пригадати правила безпечного користування газом у побуті;
«4» - четвертий тематичний блок ознайомить з інформацією про нові сервісні послуги ПАТ «Закарпатгаз», доступні для мешканців області.

Для з’єднання з оператором необхідно натиснути цифру «0» голосового меню. Контакт-центр компанії працює щоденно: без вихідних, з 8:00 до 20:00 за к. ч.

Ознаймитись з іншими доступними способами передачі показань лічильника газу можна у розділі «Як передати показання лічильника» на корпоративній сторінці ПАТ «Закарпатгаз» zk.104.ua
 

ПАТЗакарпаттягаз
Всі статті автора

Закарпаття

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією