Популярне

Лісовозів на дорогах Ужгородщини стало менше

Лісівники Ужгородського лісгоспу зустрілися з депутатами та активістами Кам’яницької сільської ради. На зустрічі були присутні директор ДП «Ужгородське ЛГ» Василь Кий, лісничий Кам’яницького лісництва Олександр Турянчич  голова сільської ради Марія Коваль-Мазюта, депутати та представники громади села.

Під час зустрічі представників влади та громади було ознайомлено з основними напрямками роботи лісового господарства, а саме про запроектовані лісогосподарські заходи в держлісфонді в межах сільської ради, принципом відводу лісосіки під санітарну вибіркову рубку у кварталі 33 виділ 13,16 на загальній площі 43,3 га. Лісничий Кам’яницького лісництва Олександр Турянчич детально розповів про принцип відбору дерев в рубку та процедуру оформлення необхідних документів для проведення лісозаготівельних робіт після проведення відводу.
Голова сільської ради Марія Коваль-Мазюта: «Співпраця з Ужгородським лісгоспом в останні часи вийшла на новий високий рівень. Цьому сприяє і керівництво держлісгоспу. Надіюся, що так буде і надалі. А восени ми разом посадимо новий ліс. Тим більше, що громада та представники влади бачать прозору роботу господарства і бажання співпраці».
У свою чергу депутат сільської ради Степан Ганич зазначив:
 «Сьогодні, сільські жителі мають можливість побачити спільну співпрацю лісгоспу та сільської громади і відкликаються про лісівників тільки з доброї сторони. Бачимо, що кількість лісовозів та машин із лісовою деревиною дорогах Ужгородщини значно зменшилася, що приємно радує всіх».
З метою ознайомлення з роботою лісівників активісти та депутати обійшли ділянку та оглянули майже всі дерева призначені в рубку, після чого задавали питання, на які отримали вичерпну відповідь від представників лісгоспу.
Також активісти відвідали ділянку на якій проводилося сприяння природному поновленню. Роботу по посадці дерев на даній ділянці у кварталі 33 виділ 13 активісти та депутати восени проводили власноруч. Відтак на власні очі могли побачити результат своєї плідної праці.
 

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ
Всі статті автора

Закарпаття

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією