Популярне

Контакт-центр «Закарпатгаз» опрацював майже 90 тисяч звернень закарпатців

Дистанційними сервісами передачі показань лічильників газу та послугами контакт-центру ПАТ «Закарпатгаз» користуються все більше закарпатців. Газорозподільна компанія спрямовує зусилля на запровадження зручних сервісів для клієнтів. За сім місяців контакт-центром ПАТ «Закарпатгаз» опрацьовано 84 тисячі телефонних звернень клієнтів та понад 5,8 тисячі письмових.

ПАТ «Закарпатгаз» велику увагу приділяє вибудовуванню системи, яка сприяє задоволенню потреб клієнта.
«Відстеження змін потреб клієнтів, підвищення якості надання послуг, запровадження сучасних онлайн-сервісів – це напрямок роботи, над яким ми працюємо і будемо працювати. Без уваги не залишаються і побажання закарпатців, які надаються за допомогою дзвінків до контакт-центру або з використанням веб-сервісом «Особистий кабінет», - говорить начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Закарпатгаз» Тетяна Королович.
У відповідь на побажання своїх клієнтів «Закарпатгаз» значно спростив процедуру передачі показань лічильників газу, адже у відповідності до законодавства своєчасність та точність про інформування про спожитий обсягу газу покладається саме на споживачів. Компанією запроваджені дистанційні методи, такі як: передача показань лічильників за допомогою СМС-повідомлень, електронної пошти, використання веб-сервіса «Особистий кабінет», телефонних дзвінків до контакт-центру або при використанні автовідповідача IVR.
Звернувшись до операторів контакт-центру за багатоканальним номером телефону (0312) 48-83-04, усі наші клієнти можуть отримати необхідну інформацію щодо питань безпеки при користуванні газом у побуті та інформацію про послуги, які надає компанія, передати показання лічильника газу тощо. Контакт-центр ПАТ «Закарпатгаз» працює щоденно, з 8.00 до 20.00.
         Довідка:
ПАТ «Закарпатгаз» - відкрита клієнтоорієнтована компанія, яка активно впроваджує якісно нові стандарти взаємодії зі споживачами. Товариство обслуговує понад 271 тисячу побутових споживачів газу та 7,4 тисячі підприємств промисловості, установ і організацій. Основним видом діяльності підприємства є транспортування природного газу розподільними газопроводами Закарпатської області. Товариство є одним з найбільших роботодавців Закарпатської області та входить до десятки найбільших платників податків регіону.

Юрій Ломакін, фахівець із зв’язків з громадськістю
Всі статті автора

Закарпаття

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією