Популярне

ПАТ «Закарпатгаз» закликає споживачів природного газу до співпраці

Впродовж 2016-го року фахівцями ПАТ «Закарпатгаз» зафіксовано 326 випадків незаконного використання газу споживачами регіону. За ними правоохоронними органами порушено 54 кримінальні провадження. В судах наразі знаходиться 25 справ, з них за 20-ма вже прийняті рішення.

ПАТ «Закарпатгаз» має усе необхідне - сучасні прилади та досвід фахівців компанії, які дозволяють знайти незаконну врізку на будь-яких ділянках газопроводів або розпізнати несанкціоновані втручання у прилади обліку. Окрім того, завдяки налагодженій системі комунікацій зі споживачами, які більш активно почали повідомляти про такі факти, вдалося пришвидшити реагування на втручання в газорозподільну мережу.
«Від наших клієнтів, ми, час від часу, можемо почути нарікання стосовно того, що хтось економить паливо та, незважаючи на важке фінансове становище, справно сплачує за отримані послуги, а хтось - краде газ. Люди шукають справедливості. До речі, якщо державним регулятором буде-таки уведено плату за потужність, так звану абонплату, усі фінансові втрати ляжуть на плечі законослухняних споживачів», - розповідає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Закарпатгаз» Тетяна Королович.
Пасивність та принцип «моя хата скраю» можуть призвести до непоправного. Втручання у мережу сторонніх осіб найчастіше стають причиною аварійних ситуацій, які, в свою чергу, можуть спричинитися до більш масштабних проблем та створити реальну загрозу життю і здоров’ю людей.
«Ми гарантуємо матеріальну винагороду та конфіденційність інформації, яка допоможе викрити порушників і виявити крадіїв природного газу. Їх дії не тільки завдають економічних збитків підприємству, а й є надзвичайно небезпечними для оточуючих», - констатує голова правління ПАТ «Закарпатгаз» Віталій Шатило.
Конфіденційно сповістити ПАТ «Закарпатгаз» про випадки незаконного використання газу можна за номерами телефонів відділу економічної безпеки - 067 244 32 53 та відділу інспектування - 067 240 02 79 або електронною поштою на адресу office@zkgas.com.ua.
За цими ж номерами можна повідомити про факти несумлінного ставлення до виконання обов’язків працівниками ПАТ «Закарпатгаз» або інші проблемні питання, які потребують термінової реакції з боку керівництва газової компанії.
 

Закарпаття

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією