Популярне

"Автобус 2012": за два тижні задокументовано 708 порушень у Вінниці

В області налічується 660 ліцензіатів, які володіють більш, ніж двома тисячами автобусів.

З 14 травня по 5 червня на Вінниччині проходить загальнодержавне відпрацювання «Автобус-2012». Метою проведення заходів «Автобус 2012» є перш за все попередження аварійності на пасажирському транспорті, забезпечення безпеки перевезень пасажирів автобусами, особливо під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку. За словами начальника УДАІ УМВС України у Вінницькій області Павла Солоненка: «В області налічується 660 ліцензіатів, які володіють більш, ніж двома тисячами автобусів. Серед них велика кількість таких, що непридатні для перевезення пасажирів: старі, іржаві, з вичерпним ресурсом використання, тощо. Тому, під час відпрацювання проводяться перевірки підприємств і суб’єктів господарювання, що мають ліцензії на перевезення пасажирів, на предмет виконання ними вимог законодавства про автомобільний транспорт. Особлива увага приділяється питанням діяльності фахівця з безпеки дорожнього руху, зберігання транспортних засобів за місцем стоянки, організації передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв». Так, з 14 по 27 травня в області було перевірено 260 суб’єктів господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів, оглянуто 3672 автобусів. За цей час виявлено та задокументовано 708 порушень ПДР. В основному це стосується перевищення водіями встановлених обмежень швидкості руху (10), перевезення пасажирів понад встановленої кількості (324), порушення вимог дорожніх знаків та розмітки дороги біля автовокзалів (31), порушення Правил зупинки та стоянки (19), відхилення від визначеного маршруту (191). Також зареєстровано один випадок керування автобусом, коли водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Цей автобус належить Тульчинському м’ясокомбінату і перевозить робітників підприємства. Державтоінспекція Вінниччини звертається до громадян із проханням бути дуже уважним під час вибору транспортного засобу для поїздки в місця літнього відпочинку. Не погоджуйтесь на пропозиції осіб, які не мають ліцензії та необхідних професійних навичок для надання послуг з перевезення автомобільним транспортом. Адже, переважна більшість дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками за участю автобусів, стається через ігнорування нелегальними перевізниками Правил дорожнього руху

"Моя Вінниця"

За iнформацiєю:ДАІ Вінницької області

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією