Популярне

Новий командуючий для вінницьких льотчиків

14 червня, в ході робочої поїздки до Вінницького гарнізону Міністр оборони України Дмитро Саламатін представив особовому складу Командування Повітряних Сил нового командувача виду Збройних Сил України генерал-майора Юрія Байдака та визначив завдання Командуванню Повітряних Сил.

Про це повідомляє прес-центр Міністерства оборони України. Міністр оборони України зазначив, що більшість присутніх добре знає Юрія Байдака, як досвідченого професіонала військової справи. «На усіх ділянках ратної праці від льотчика винищувального авіаційного полку до командира повітряного командування «Південь» генерал-майор Юрій Байдак виявляв високу службову компетентність та працьовитість, спрямовував свою діяльність на розвиток військової авіації та підвищення безпеки повітряного простору України», – наголосив Дмитро Саламатін. Під час робочої поїздки до Вінниці Міністр оборони зустрівся з керівництвом Повітряних Сил. «У Повітряних Силах існує низка проблем, які накопичувалися роками та негативно впливають на спроможність якісно виконувати поставлені завдання», – зазначив глава вітчизняного військового відомства під час зустрічі з керівництвом Повітряних Сил. Для виправлення ситуації, що склалася Міністр оборони наказав командувачу та членам Військової ради Повітряних Сил, командирам повітряних командувань зосередити основну увагу на рішучому впровадженні основних положень Стратегії національної безпеки та Воєнної доктрини України, які затверджені указами Президента України 8 червня цього року. Дмитро Саламатін підкреслив важливість уточнення системи протиповітряної оборони держави, організації якісної підготовки до проведення восени поточного року комплексу навчань “Перспектива – 2012”, забезпечення своєчасного виконання програм підготовки льотного складу та доведення середньорічного мінімального показника нальоту до 40 годин, забезпечення надійного протиповітряного прикриття об’єктів футбольного чемпіонату Євро-2012. Глава оборонного відомства акцентував увагу на збереженні озброєння і військової техніки у Повітряних Силах. Дмитро Саламатін наказав вжити конкретних рішучих заходів щодо відновлення справності озброєння та військової техніки із залученням підприємств вітчизняного оборонно-промислового комплексу. «Ці завдання мають стати основою для щоденної копіткої роботи всіх посадових осіб. Тільки спільними зусиллями ми зможемо покращити стан у Повітряних Силах», – наголосив Міністр оборони України. ВИННИЦА.info

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією