Популярне

12 серпня у Вінниці відбудуться фінальні змагання з велоспорту

12 серпня у Вінниці відбудуться фінальні змагання з велоспорту на шосе на призи Заслуженого майстра спорту, срібного призера Олімпійських ігор Сергія Чернявського. Участь у турнірі візьмуть юні велосипедисти з усієї України. Всього очікується більш ніж 140 учасників.

Змагання з велоспорту на шосе на призи Сергія Чернявського у Вінниці проходять вже всьоме. Цьогоріч перший заїзд відбудеться 10 серпня за містом по Київському шосе. Стартуватиме індивідуальна гонка від зупинки «с. Сосонка». Фінішуватимуть спортсмени через 10 кілометрів у селі Дорожнє. Наступного дня, 11 серпня, відбудеться групова гонка по об’їзній дорозі від аеропорту «Вінниця» до села Лука-Мелешківська. Протяжність дистанції – 70 кілометрів.

А 12 серпня на проспекті Юності відбудуться фінальні змагання. Велосипедисти у трьох вікових категоріях подолають 30 кілометрів.  Найстаршим учасникам цього турніру буде 16 років. Загалом змагання проходитимуть у трьох вікових категоріях: юнаки 1996-1997 років народження; юнаки 1998 року народження та молодші; дівчата 1996 року народження та молодші.

У зв’язку із велоперегонами, на час змагань  з  8:30  до  13:00, буде призупинено рух транспорту по  проспекту  Юності  від  перехрестя  з  вул. Келецькою  до  перехрестя  з  вул. Пирогова  (музей-садиба М.І.Пирогова).  Маршрутні таксі та приватні автівки зможуть рухатись в  об’їзд  цієї ділянки по  вул. Стахурського,  Космонавтів,  Келецькій  та  Келецькій,  Квятека,  Стахурського, повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією