Популярне

Не робив, не бачив, не знаю...

Кандидати у народні депутати по 17-му виборчому округу, що на Вінниччині відхрещуються від листівок, провокаційного характеру, розповсюдження яких зафіксовано у районах, що входять до округу.

У листівках містились провокативні  запитання до кандидатів у депутати Анатолія Матвієнка, Григорія Заболотного та Миколи Кучера, – повідомляє прес-служба Громадянської мережі «ОПОРА». Така «контрагітація» не містила будь-яких вихідних даних, крім логотипу Вінницької обласної організації «Земляки», яка раніше неодноразово заявляла про підтримку кандидата в депутати Григорія Заболотного.

Голова правління обласної громадської організації «Земляки» Петро Бойко вважає, що це «чорний піар» проти ГО «Земляки» та кандидата у народні депутати по округу №17 Григорія Заболотного.

Розповсюджені листівки містять запитання, у яких прихильники Григорія Заболотного вбачають елементи наклепу та образи честі й гідності  З цього приводу ГО «Земляки» поки що не подала заяви до правоохоронних органів та прокуратури.

Як зазначив регіональний координатора Громадянської мережі ОПОРА Олег Левченко, це не перший випадок застосування чорного піару на Вінниччині.

- Кандидати наймають технологів і допускають такі речі. Нехай ініціатором стане Григорій Заболотний чи хтось інший – ініціюйте заяву про максимальну порядність виборчої кампанії, щоб Вінницька область виглядала в очах України як адекватна, а не така, що починає виборчий процес з виливання бруду, – зазначив Олег Левченко.

При цьому, жоден із «фігурантів» «брудних» листівок не підтвердив своєї причетності до їх розповсюдження.

- До кожного із кандидатів ми ставимося рівно, дипломатично і з повагою. Що стосується політичної боротьби, то це приблизно як учні у класі – всі залишаємось друзями, але кожен має за мету вчитися на відмінно і вчитися краще. Ми жодним чином не беремо участі у чорних технологіях, – сказав Григорій Заболотний.

- Я знаю про ці листівки. Все, що там написано – неправда, нічого подібного ніколи не було. Це чорний піар і я не хочу брати в ньому участь, – прокоментував Анатолій Матвієнко.

Микола Кучер також запевнив представників «ОПОРИ», що жодного відношення до «бруду» немає.

- Я тиждень був у відряджені, повернувся два дні тому і був неприємно здивований, коли мені показали листівки із запитаннями до мене. Інших двох листівок я не бачив. Все, що там написано – абсолютна неправда. Я б в жодному випадку не дозволив собі такого по відношенню до інших кандидатів, – сказав Микола Кучер.

Загалом, станом на 13 серпня ЦВК офіційно зареєструвала 10 кандидатів у народні депутати по округу №17.

vinnitsaok.com.ua

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією