Популярне

Вінничан шкільного віку, які мріють стати телезірками запрошує 27-28 серпня та 7-8 вересня на День відкритих дверей Дитяче телевізійне творче об’єднання «Mini TV»

27-28 серпня та 7-8 вересня - День відкритих дверей у Дитячому телевізійному творчому об’єднанні «Mini TV»

Студія працює більше 8 років і вже може похвалитись випускниками-режисерами та тележурналістами, які наразі успішно навчаються на профільних факультетах. Але і нинішні «студенти» «Mini TV» мають багато нагород. Найцінніша – Кубок переможців у теленомінації за випуск новин «ВСІМ-інформ», який був представлений у Вінниці на Міжнародному дитячо-молодіжному фестивалі аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела-2012».

«Цей Кубок означає, що ми лауреати в теленомінації – це на сьогодні найвагоміша наша нагорода. Конкурентів було багато - цьогоріч на фестиваль надійшло 812 робіт. Зокрема, лише у номінаціях, пов’язаних із телебаченням – 105 - найменш чисельна номінація за кількістю нагороджених і найбільш чисельна за кількістю робіт. Кубок дістався нам за інформаційну програму «ВСІМ-інформ» - шкільні новини Вінниці. З минулого року ми щомісяця виходили в ефір на телеканалі «ВІТА», а для "Кришталевих джерел" підготували випуск "The best" - з кращих телесюжетів», - розповіла директор «Mini TV» Ірина Бондарчук- Полтавець.

Ще одну цьогорічну нагороду презентувала Аліна Козак, журналіст "ВСІМ-інформ". "Наша команда впродовж фестивалю «Кришталеві джерела» випускала телещоденник – новини з фестивалю, які виходили на телеканалі «ВІНТЕРА». Це були новини, створені дітьми, але їх із задоволенням дивились і дорослі. На мій погляд, найцікавішим днем було відкриття – в новинах ми показали процес підготовки, приїзд «зірок», мас-медійну «кухню». Журі оцінило наші роботи і ми отримали Диплом за лауреатство - це найвища нагорода», - пишається Аліна.

Планів у «Mini TV» чимало. За активну участь у всіх заходах фестивалю оргкомітет презентував молодим журналістам компьютер для монтажу. Отже, завдяки подарунку, є можливість «розширюватись» на інші проекти і напрямки - до тележурналистики і радиожурналистики «додаються» оператор і режисер монтажу.

До старшої групи приєднуються діти із молодшої групи, які теж прагнуть креативити над новими програмами. У тележурналістику беруть із 13 років, але навчаються у студії і менші школярі, які успішно набувають навичок акторської майстерності. Їх інформаційний «продукт» - передача "Bon Аppetit", де діти розповідають про виникнення тієї чи іншої страви, розігруючи сценки в костюмах історичних осіб.

Про життя-буття «Mini TV» дізнавайтесь на сайті www.minitv.vn.ua, або завітайте до офису за адресою Некрасова 8 і побачите справжню телестудію, де «куються» кадри для медіа.

ДОВІДКА.

10 по 16 серпня 2012 року в місті Вінниці проходив підсумковий етап Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела-2012». За 21 рік існування його учасниками стало понад 5 000 дітей. Основним організатором фестивалю упродовж останніх років є Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення.

"Моя Вінниця"

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією