Популярне

У Вінниці міліція пострілом зупинила квартирних крадіїв

У м. Вінниця за підозрою у скоєнні крадіжки правоохоронці затримали двох чоловіків.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

Останнім часом до міського відділу міліції почали частіше надходити повідомлення від вінничан про скоєння квартирних крадіжок. Злодійський почерк проникнення у помешкання свідчив, що до злочинів причетні одні й ті самі особи, які шляхом зламу серцевини замка потрапляли у квартири. Після непроханих гостей у потерпілих зникли гроші та золоті прикраси. Як не старалися зловмисники, залишитися непоміченими їм не вдалося. Пильні сусіди одного з потерпілих бачили, як незнайомці виходили з під’їзду їхнього будинку, і змогли їх детально описати. Саме за цим описом оперативникам вдалося встановити осіб причетних до крадіжок.

Затримали підозрюваних працівники міліції біля одного з будинків, розташованих в центрі Вінниці, де чоловіки щойно закінчили свою «роботу». Побачивши працівників міліції, зловмисники почали тікати та викидати щойно викрадені гроші та золоті прикраси. Коли бігти далі не було сил, один з чоловіків дістав з кишені ніж та кинувся з ним на міліціонера. Оперативник відреагував миттєво – пострілом з травматичної зброї у ногу нападника.

Затриманими виявилися вінничани віком 35 та 36 років. Обидва чоловіки раніше неодноразово відбували покарання у місцях позбавлення волі. Один за розбійні напади з застосуванням вогнепальної зброї, другий – за квартирні крадіжки. У затриманих працівники міліції вилучили «знаряддя праці» - канцелярський ніж, викрутку та розвідний ключ.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Підозрюваним загрожує покарання до шести років позбавлення волі. Для одного з зловмисників це буде шосте покарання за скоєння квартирних крадіжок.

Інформує "Вінниця інфо"

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією