Популярне

У Вінниці будуть нові світлофори та додаткові смуги руху

22 листопада на черговому засіданні Вінницького міськвиконкому було затверджено Програму з підвищення безпеки дорожнього руху та заходів, спрямованих на вдосконалення дорожніх умов на вулицях Вінниці на 2013 – 2017 роки. Документом планується удосконалити організацію дорожнього руху у місті та розширити вулично-шляхову мережу. Серед заходів – зокрема, облаштування по вулиці Зодчих біля входу до лікарні ім. Ющенка регульованого пішохідного світлофору. Крім того, планується облаштувати в районі перехрестя вул. Пирогова – Зодчих додаткову смугу для повороту авто у напрямку вулиці Зодчих, що дозволить розвантажити це перехрестя та зменшити затори. Також передбачається облаштування та встановлення світлофору на перехресті вул. Л. Українки – вул. С. Щедріна; облаштувати додаткову смугу руху для повороту праворуч на перехресті вул. Свердлова – вул. Козицького (в напрямку Староміського мосту); перенести автобусну зупинку на вул. Д. Нечая за перехрестя з вул. Енгельса, що зменшить затори автотранспорту перед даним перехрестям та збільшить пропускну здатність вулиці в напрямку вул. Щорса тощо. Загалом в переліку заходів – більше десяти таких проектів.

За інформацією директора департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради Олексія Пидоченка, програма передбачає і комплекс заходів, які спрямовані на встановлення та капітальний ремонт існуючих світлофорів.

- Зокрема, на вул. Київській – вул. Грибоєдова; вул. Київській – пров. Індустріальному (ЗОШ №29), площі Радянській, вул. Хмельницьке шосе – вул. Максимовича, вул. Островського – вул. Ленінградська, просп. Юності – вул. Стахурського, вул. Пирогова – вул. Маліновського, вул. Келецька – вул. 40-річчя Перемоги, вул. Келецька – вул. Л. Ратушної, вул. Свердлова – санаторій ВПС, вул. Ватутіна – ринок «Мрія», – говорить Олексій Пидоченко. – Також продовжуватиметься нанесення спеціальної розмітки за технологією двокомпонентного холодного пластика, влаштування тротуарів, «острівців безпеки» тощо.

Міський голова Володимир Гройсман під час обговорення нової програми зазначив, що для безпеки і водіїв, і пішоходів на деяких із згаданих об’єктів слід обов’язково встановити засоби для зменшення швидкості, а також влаштувати паркувальні «кармани» там, де є така можливість. «Потрібно комплексно вирішити ці питання, які є важливими для організації руху та безпеки мешканців, – сказав Володимир Гройсман.

Повідомляє "Вінниця ОК"

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією