Популярне

На Вінниччині чоловік, представившись міліціонером, видурив у знайомих 17 тисяч

Міліція затримала зловмисника, якому вдалося видурити 17 тисяч 300 гривень у друзів своєї співмешканки.

Про це повідомляє прес-служба МВС України у Вінницькій області.

Під час знайомства з дівчиною 25-річний чоловік представився працівником міліції. Зустрічаючись досить короткий час, молоді люди вирішили оселитися під одним дахом. Дізнавшись, що деяким з товаришів 22-х річної співмешканки потрібна допомога у оформленні водійських документів, хлопець запевнив, що може їм допомогти, але для цього необхідні гроші.

Взявши кошти у п’ятьох чоловіків в загальній сумі 17 тисяч 300 гривень, шахрай використав їх на власні потреби. Згодом, коли стало відомо, що чоловік насправді до роботи у правоохоронних органах ніякого відношення не має, ошукані молоді люди звернулися з заявами до міліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). За такий злочин передбачено покарання у вигляді накладання штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією