Популярне

Вихованці ансамблю "Грація" вибороли п’ять призових місць на змаганнях у Хмельницькому

П’ять призових кубків привезли до Вінниці танцюристи із ансамблю «Грація», які взяли участь у клубних змаганнях зі спортивних бальних танців.

Змагання «Proskuriv Cup2013» пройшли 29 квітня у місті Хмельницькому. Вінницю на конкурсі представили 10 танцювальних пар.
- Нам постійно надходять запрошення на різні танцювальні турніри, - говорить тренер ансамблю спортивно-бального танцю "Грація" Денис Гладкий. – Інколи вони навіть стають для нас несподіванкою. Саме тому дітей ми готуємо протягом року, а не лише перед турнірами.
На одному із сайтів хореограф Денис знайшов оголошення про набір учасників на участь у регіональних міжклубних змаганнях зі спортивних бальних танців «Proskuriv Cup2013» у Хмельницьку.
- Я зареєструвався і 10 пар із ансамблю спортивно-бального танцю «Грація» взяли участь у змаганнях, - розповідає Денис. – На змаганнях було представлено шість моїх пар та чотири пари хореографа Павла Мацюка.
П’ять пар із шести, яких тренує Денис Гладкий, завоювали призові місця: три пари здобули перше місце, одна пара – друге місце, ще одна пара – третє місце.
- Це, як на мене, був середній за складністю турнір, - говорить тренер. - Діти їздять на більш складні турніри. Беручи участь у таких змаганнях вони отримуюють чималий досвіт. У них є мотивація. Вони тренуються не просто так, бо їх привели батьки, а тому що їм потрібно гідно показати себе на турнірі, завоювати призове місце.
Як повідомив балетмейстер ансамблю спортивно-бального танцю "Грація" Павло Мацюк, до змагань вони готувалися досить ретельно. Кожна із пар виступала зі своєю індивідуальною програмою. Їх старання не були марними, адже діти привезли чимало нагород.
- З 4-х моїх пар - 1 пара завоювала два перших місця (у різних категоріях) і одна пара - друге місце, - повідомив хореограф Павло Мацюк.
Отже, на регіональних міжклубних змаганнях зі спортивних бальних танців "Proskuriv Cup2013” призові місця посіли:
Олицький Іван і Регуш Вікторія. Володарі кубків у двох програмах Юніори 1 +2 (Н клас) - 1 місце, Юніори 1 (Е клас) європейська програма - 1 місце.
Левицький Максим і Матвєєва Аліна. Ювенали 2 (Е клас). Володарі кубка європейської програми. 1 місце.
Непейвода Ярослав і Старинець Валерія. Ювенали 1 (Е клас). Срібні призери в європейській програмі. 2 місце.
Сакал Денис та Романова Ксенія. Ювенали 1 (Н клас). Володарі кубка. 1 місце.
Зараз танцюристи та їх тренери готуються до Чемпіонату області, який відбудеться 19 травня.


повідомляє www.myvin.com.ua/

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією