Популярне

Русин нагородив дітей за малюнки про дільничних міліціонерів Вінниччини

В обласному Управлінні МВС України відбулися урочисті заходи з нагоди 90-річчя створення служби дільничних інспекторів міліції. На святі були присутні члени колегії, ветерани та сім’ї дільничних інспекторів.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.
З вітальним словом до присутніх звернувся керівник вінницьких міліціонерів Віктор Русин:
90 років – вагомий відрізок часу. Це кілька людських поколінь, кілька історичних епох. Служба дільничних була створена однією з перших у системі правоохоронних органів. І до майже вікового ювілею Ви підійшли з певними досягненнями та вагомими здобутками.
Служба дільничних інспекторів міліції – це передова лінія органів внутрішніх справ. По роботі дільничного громадяни часто оцінюють роботу всієї міліції. Буває так, що громадяни не знають начальника райвідділу, зате добре знайомі з дільничним. Він – частий гість у їхніх домівках, школі, сільраді. Саме до нього йдуть люди зі своєю бідою. І чекають людяності, толерантності та професійності.
З метою популяризації служби дільничних інспекторів міліції, утвердження кращих міліцейських традицій в області було організовано та проведено конкурс дитячого малюнку на тему "Мій дільничний інспектор міліції".
У конкурсі взяли участь близько 400 малюнків, майже 200 із них пройшли перший етап та прикрашають виставкову експозицію УМВС.
На сьогоднішньому святі були присутні переможці 2-го етапу конкурсу. Юні художники отримали з рук генерала нагороди та подарунки.
За зайняте ІІІ місце у першій віковій категорії від 6 до10 років нагороджена Марина Драчук з міста Гайсин. Дівчина намалювала міліціонера під час затримання злочинця.
Друге місце посіла Мирослава Бурковська з міста Бершадь. Переможницею у цій віковій категорії стала Аня Лукова з Литовця
Серед дітей віком від 11 до 16 років почесне ІІІ місце посіла Настя Литус з Мурованих Куриловець, друге – Андрій Рура з Тростянця. Перемогу отримала дівчинка з міста Могилів-Подільський Аня Мельник, яка у своєму малюнку зобразила свою дружню родину, в який батько - дільничний інспектор міліції.
Начальник УМВС Віктор Русин також нагородив переможців конкурсів "Кращий за професією" серед дільничних інспекторів міліції та відзначив кращий дільничний пункт міліції.
За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та виявлену високу професійну майстерність грошовими винагородами та Почесними грамотами нагороджені кращі дільничні інспектори Вінниччини.
Для колег у святковий день виступив колектив оркестру УМВС України у Вінницькій області.




повідомляє vinnitsa.info/

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією