Популярне

У Вінниці профілактичні огляди пройшло 75 % школярів

В лікувально-профілактичних закладах відбувається медичний огляд школярів

"Ми просимо батьків із усією серйозністю й відповідальністю ставитися до проходження дитячого медогляду та не відкладати його", – каже головний спеціаліст відділу лікувально-профілактичної допомоги департаменту охорони здоров’я Людмила Саєнко. На сьогодні профілактичні огляди пройшло 75 % школярів. Цей огляд дитина має зробити протягом року і бажано до 1 вересня.
Діти у віці 6, 11, 14, 15, 16 років також повинні обов’язково пройти огляд у вузьких спеціалістів.
Діти, які вступають у вищі навчальні заклади, оглядаються лікарями загальної практики сімейної медицини та дільничними педіатрами з відміткою про наявність профілактичних щеплень, флюорографічного обстеження, лабораторного дослідження. По закінченню проходження медичного профогляду необхідно знову звернутися до дільничного лікаря, який робить висновок про стан здоров`я дитини, а також визначає групу для занять фізкультурою, яка, з огляду на стан здоров`я дитини, є безпечною.

Для довідки:

Графік оглядів вузькими спеціалістами по центрах первинної медико-санітарної допомоги міста та міській лікарні "Центр матері і дитини"  на ІІІ квартал 2014 року.

Центр первинної медико - санітарної допомоги № 1. Відділення № 1 , вул.Москаленка, 42: Відділення № 2, пров.Карла Маркса, 10а  Відділення № 2, пров.Карла Маркса, 44а - забезпечує огляд лікарем окулістом. Щочетверга забезпечує огляд дитячим лікарем-неврологом.

Міська лікарня "Центр матері і дитини" вул. Маяковського, 138 – забезпечує огляд хірургом, неврологом, отоларингологом та іншими вузькими спеціалістами за потребою.

"Центр первинної медико-санітарної допомоги №2" вул. 1 Травня, 44 – забезпечує огляд хірургом, неврологом, отоларингологом. Щовівторка забезпечує огляд дитячим лікарем-неврологом.


Міська лікарня "Центр матері і дитини" вул. Маяковського, 138 - забезпечує огляд неврологом та іншими вузькими спеціалістами за потребою.

"Центр первинної медико-санітарної допомоги №3" Хмельницьке шосе, 96 – забезпечує  огляд неврологом, окулістом.


На період відпустки лікаря-невролога з 01.07.14 по 31.07.14 прийом лікарем – неврологом дитячим здійснюється на базі МЛ «ЦМ та Д» в амбулаторно-діагностичному відділенні (АДВ) по вул. Маяковського, 138. На період відпустки лікаря-офтальмолога з 04.08.14-03.09.14 прийом лікарем-офтальмологом здійснюється на базі МЛ «ЦМ та Д» в амбулаторно-діагностичному відділенні (АДВ) по вул. Маяковського, 138 і на базі  КЗ «ЦПМСД№5» вул.50 років Перемоги, 49.
Щовівторка забезпечує огляд дитячим лікарем-хірургом.

Міська лікарня "Центр матері і дитини" вул. Маяковського, 138 - забезпечує огляд хірургом, отоларингологом та іншими вузькими спеціалістами за потребою.

"Центр первинної медико-санітарної допомоги №5" – забезпечує огляд неврологом, окулістом . На період відпустки лікаря-невролога з 04.08.14 по 03.09.14 прийом лікарем – неврологом дитячим здійснюється на базі Міська лікарня "Центр матері і дитини" в амбулаторно-діагностичному відділенні (АДВ) вул. Маяковського, 138 і на базі  КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги №3" вул.. Хмельницьке Шосе, 96. На період відпустки лікаря-офтальмолога з 08.09.14-08.10.14 прийом лікарем-офтальмологом здійснюється на базі МЛ «ЦМ та Д» в амбулаторно-діагностичному відділенні (АДВ) вул. Маяковського, 138 і на базі  КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги №3"вул.. 1 Травня, 44.


Щовівторка на базі КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги №5", вул..50 років Перемоги, 49– здійснюється прийом лікарем-отоларингологом  дитячим.

Міська лікарня "Центр матері і дитини" вул. Маяковського, 138 - забезпечує огляд хірургом, отоларингологом та іншими вузькими спеціалістами за потребою.

"Центр первинної медико-санітарної допомоги №6" вул. 50-річчя Перемоги, 18 -  забезпечує огляд неврологом, окулістом . На період відпустки лікаря-невролога з 25.08.14 по 10.09.14 прийом лікарем – неврологом дитячим здійснюється на базі МЛ «ЦМ та Д» в амбулаторно-діагностичному відділенні (АДВ) вул. Маяковського, 138.

vn.20minut.ua

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією