Популярне

На Вінницьких дорогах з`явиться нова інформаційна табличка

Зустріч з представниками громадських організацій відбулась в Управлінні ДАІ Вінниччини. Керівництво управління спільно з громадськістю обговорювали проблемні питання діяльності підрозділів Державтоінспекції: дотримання діючого законодавства, покращення організації дорожнього руху та проведення профілактичної роботи з пішоходами.

Про це повідомляє УДАІ МВС України у Вінницькій області.

У зустрічі взяли участь начальник УДАІ Вінниччини Павло Солоненко, його заступник Петро Веретельник та начальники відділів. Громадськість представляли організації «Автомайдану», «Дорожнього контролю»,координатор люстраційного комітету Вінничини, представники автошкіл та експерти.

 Винница.info: На Вінницьких дорогах з`явиться нова інформаційна табличка

На початку зустрічі начальник УДАІ Павло Солоненко проінформував присутніх про стан аварійності на дорогах області.

З початку року працівники Державтоінспекції затримали близько 5 000водіїв, які керували транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. У порівнянні з минулим роком ця кількість збільшилась у 3 рази. Майже у кожній автопригоді травмуються або гинуть люди.Сьогодні Державтоінспекцією проводиться ряд заходів спрямованих на попередження аварійності та виявлення правопорушень: «Автобус-2014», «Мак-2014», «Автомобіль», «Рядність», «Залізничний переїзд» та «Небезпечний вантаж».

Представники громадських організацій зазначили, що в роботі працівників ДАІ спостерігаються позитивні зміни, довіра населення до вартових дорігповертається. Представники «Дорожнього контролю» та «Авто майдану»стверджують, що позитивні зміни є, Але трапляються випадки не ввічливого ставлення інспекторів ДАІ до учасників дорожнього руху.Громадські активісти звернули увагу на дотримання чинного законодавства та здійснення громадського контролю за діяльностю правоохоронних органів.

На зазначене зауваження Павло Солоненко відповів, що робота з особовим складом проводиться. Працівники управління постійно здійснюють перевіркина місцях несення служби, за результатами яких 118 працівників ДАІ притягнуто до дисциплінарної відповідальності, а 9 звільнено.

 Винница.info: На Вінницьких дорогах з`явиться нова інформаційна табличка

Присутні обговорили пропозиції Державтоінспекції щодо внесення змін до організації дорожнього руху поблизу місцевого автовокзалу та комісійного обстеження виїздів автобусів. З метою забезпечення безпеки пішоходів, які наражають себе на небезпеку, перетинаючи проїзну частину дороги, розмовляючи по телефону, розроблено інформаційну табличку. Вона інформуватиме громадян про заборону використання мобільного телефону під час перетину дороги. З метою експерименту інформаційні таблички найближчим часом будуть встановлені на одному з перехресть м. Вінниці.

www.vinnitsa.info

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією