Популярне

Піврічний внесок платників податків Вінниччини до Зведеного бюджету – 2 мільярди 668,7 мільйонів гривень

Це, як зазначає начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан,  на 41 відсоток або на 784,2 млн.грн. більше січня-червня  2014 року.

При цьому, до Державного бюджету надійшов 1 млрд. 341,6 млн.грн. Порівняно з минулорічним збір платежів до Держказни збільшено на 435,4 млн.грн. або в 1,5 рази. Такий ріст надходжень, високопосадовець пояснює позитивною динамікою сплати суми збору акцизного податку – збільшення на 197,9 млн.грн., податку на додану вартість – 95,3 млн.грн. приріст, а також зарахуванням, в поточному році, до Державного бюджету податку на доходи фізичних осіб та військового збору.

Місцеві бюджети протягом січня-червня цього року теж отримали на 184,3 млн.грн. більше минулорічного. Тут зростання надходжень відбувся за рахунок збільшення сплати податку на прибуток на 28,8 млн.грн., податку на майно на 50,5млн.грн., єдиного податку на 53,7 млн.грн. Поповнішали місцеві скарбнички на 101,2 млн.грн. і за рахунок запровадження справляння в поточному році акцизного податку з реалізації в роздрібній торгівлі підакцизних товарів.

Цьогоріч збільшилися і надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. За шість місяців вони склали 2 млрд. 415,7 млн.грн., що на 238,4 млн.грн. або на 10,9% більше аналогічного періоду 2014 року.

Як наголошує начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан, у складному сьогоденні своєчасна та повна сплата податків і зборів до бюджетів усіх рівнів – це запорука відновлення фінансової стабільності та добробуту нашої держави загалом та кожного її громадянина зокрема.
 

ГУ ДФС у Вінницькій області
Всі статті автора

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією