Популярне

У Вінниці відбудеться перший фестиваль художнього тату

Для тих, хто полюбляє картинки, зокрема на тілі – наприкінці лютого проведуть унікальний фестиваль. Перший фестиваль художнього татуювання Hot Ink Tattoo у Вінниці відбудеться 25 та 26 лютого.

Організатори зазначають, що фестиваль Hot Ink Tattoo спрямований на популяризацію мистецтва татуювання в Україні та формування нового погляду на людське тіло. Подібні фестивалі проводили у багатьох містах країни і тепер черга Вінниці.

jit19m7ob50

Щодня протягом 12 годин у вінничан буде можливість продемонструвати власні тату та подивитися на роботи інших майстрів. Крім того, кожен бажаючий зможе стати безпосереднім учасником заходу та зробити татуювання у рамках фестивалю. Співорганізатор фестивалю Андрій Гисич зазначає, що цей фестиваль – це змагання між майстрами з усієї України. На сьогодні офіційно зареєстровано шість майстрів-учасників, а очікують близько 25.

    Це буде змагання, тобто у рамках фестивалю майстри будуть з 10 до 18 години набивати татуювання своїм моделям. Це не безкоштовно, але майстер з моделлю особисто обговорює ціну. Вони можуть знайти одне одного у спільноті фестивалю у VK. Потім чотири судді (а це відомі тату-майстри) будуть оцінювати роботи та обирати кращого в різних стилях.

Номінації робіт, зроблених в рамках фестивалю:

25 лютого:

    Black & Gray tattoo
    Cover-up tattoo
    Portrait tattoo
    Dotwork & Linework tattoo
    New school / Neo-Traditional tattoo
    Best Of the Day

26 лютого:

    Crazy tattoo
    Realistic tattoo
    Ornamental & Graphiс Tattoo
    Old school / Traditional tattoo
    Українське національне татуювання
    Best Of the Day
    Best Of the Festival

Вартість відвідування одного дня фестивалю становить 60 гривень, а за два дні – 100 гривень.

Організатори також запевняють, що всі майстри будуть суворо дотримуватися стерильності. Адже робота майстра – це його ім’я.

Розпочнеться фестиваль Hot Ink Tattoo у «Люди Fusion Place» 25 лютого о 9:00, а завершиться 26 лютого о 21:00. Стежити за програмою фестивалю можна на сторінці заходу у соціальній мережі VK.

Вінниця

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією