Популярне

Визначено об’єкти, які фінансуватимуться за кошти субвенції для зони ризику

Щорічно, починаючи з  2010 року, Запорізькій області виділяється субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів із соціально-економічної компенсації ризику населення, що проживає на території 30-км зони.

Ці кошти надходять до обласного бюджету та бюджетів  м. Енергодар,  Василівського, Великобілозерського,  Запорізького і Кам’янсько-Дніпровського районів.
Цього року Запорізькій області передбачено субвенцію  на загальну суму    34130,1 тис.грн., що на 22 % більше, ніж у 2012 році.
Із загального обсягу коштів державної субвенції обласному бюджету виділено 9503,3 тис.грн.; м. Енергодар – 12504,3 тис.грн.,  Василівському району – 4066,8 тис.грн.; Великобілозерському  - 1334,2 тис. грн.; Запорізькому  - 4,6 тис.грн.; Кам’янсько-Дніпровському  -  6716,9  тис.грн.
Переліки об’єктів, які фінансуються за рахунок субвенції, формуються місцевими держадміністраціями та виконавчими органами міських рад та затверджуються  Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
На минулому тижні  фахівцями Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації опрацьовувалися в Мінрегіоні України документи та  Перелік об’єктів, які фінансуватимуться  за рахунок обласної частини субвенції на суму 7577,576 тис.грн. Пропозиції області прийняті, і затвердження документа дозволить приступити до проведення реконструкції та ремонтів  на об’єктах соціальної сфери: у школах,  дошкільних установах, будинках культури і  житловому  фонді, дорогах тощо.
Управління у справах преси та інфрмації


повідомляє www.zoda.gov.ua/

Запоріжжя

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією