Популярне

Трудовий колектив ВАТ «Запоріжсталь» звернувся до Президента України Петра Порошенка з проханням навести порядок в Запоріжжі

 У Запоріжжі свідомо дестабілізують ситуацію. Об’єктом атак агресивно налаштованих угруповань став ВАТ «Запоріжсталь» - твердиня стабільності і благополуччя в Запорізькій області. З 15 по 18 жовтня 2014 двічі були зроблені спроби блокування роботи підприємства. Агресивні загрози, маски на обличчях, відповідна екіпіровка з символікою «Правого сектора» - все це викликало величезне обурення у трудового колективу і тривогу за рідний комбінат і місто. 

 Протиправні дії маргінальних сил щодо «Запоріжсталі» нічим не відрізняються від дій терористів по знищенню промисловості в інших регіонах України і фактично є внутрішньою диверсією в Запорізькій області. Вони перешкоджають ритмічній роботі комбінату - головного донора обласного бюджету, гаранта благополуччя 15000 співробітників і членів їх сімей, працівників порядних організацій, бюджетників, лікарів, вчителів. По суті, це спроби дестабілізувати всю Запорізьку область, внести хаос, насильство і руйнування. 

Трудовий колектив ВАТ «Запоріжсталь» просить Президента України Петра Порошенка і перших осіб держави звернути увагу на безпрецедентний тиск, який чинять на трудовий колектив комбінату групи радикальних елементів. Трудовий колектив комбінату очікує, що ситуація вирішиться в рамках правового поля, а винні будуть покарані згідно чинного законодавства України. Текст звернення на Президента України та керівників України був прийнятий на робочих і змінно-зустрічних зборах в усіх цехах і структурних підрозділах комбінату.

 

Запоріжжя

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією