Популярне

У Запоріжжі хочуть закупити сміттєві контейнери європейського зразка

У Запоріжжі підприємство «Ремондіс» має намір закупити сміттєві контейнери європейського зразка. Для цих цілей знадобиться 2 млн 232 тис. Грн. Про це сьогодні на постійній комісії міськради з питань життєзабезпечення міста повідомив директор «Ремондіс» Антон Крайнюк.

За його словами, зараз на підприємстві задіяно 45 одиниць техніки. «Головною метою реалізації програми є закупівля нових автомобілів і нових контейнерів. Загальна сума становить 4 млн 440 тис. Грн на 2015 рік. З них - 2 млн 232 тис. Грн заплановані на покупку контейнерів європейського типу. Згідно тієї фінансової ситуації яка є, потреба в контейнерах європейського зразка стоїть найгостріше для якісного вивозу сміття », - повідомив директор підприємства.

За його словами, у ряді районів залишаються 280 контейнерів непридатних до роботи. «Щоб ефективно працювати, нам потрібно їх замінити. Варто відзначити, що щомісяця ми втрачаємо 45 контейнерів в результаті крадіжки або підпалу », - зазначив Антон Крайнюк.

Депутати комісії з питань життєзабезпечення міста взяли інвестиційну програму до відома. Геннадій Рекалов також поставив завдання доопрацювати програму, зокрема продумати питання вивезення сміття в приватному секторі.

Нагадаємо, як повідомляли раніше, на початку осені в місті стався збій в роботі підприємства. Глава комісії з питань життєзабезпечення Геннадій Рекалов зазначив, що невивезення сміття схожий на шантаж з боку підприємства «Ремондіс» з метою підвищити тарифи.

 

reporter-ua.com/2014/11/19/v-zaporozhe-hotyat-zakupit-musornye-konteynery-evropeskogo-obrazca

Запоріжжя

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією