Популярне

Запорожці стали кращими на міжнародних турнірах з боксу і тхеквондо

Запорізькі спортсмени продовжують поповнювати скарбничку збірної команди України чемпіонськими медалями. Сім нагород - дві бронзи, чотири срібла і одне золото завоювали українські боксери під час вирішальних поєдинків Міжнародного турніру вищої категорії з боксу «Золоті рукавички-2014», який відбувся в Сербії.

Як повідомили в управлінні молоді, фізичної культури і спорту ОДА, серед переможців гідне місце займає вихованець запорізького спортивного клубу «Бойові рукавички» Станіслав Батий (вагова категорія 56 кг), який завоював на змаганнях срібну медаль.

Свою спортивну підготовку на міжнародних турнірах продемонстрували і запорізькі тхеквондисти. У турецькому місті Белек пройшов справжній марафон змагань з тхеквондо ВТФ - II Клубний Чемпіонат Європи, III Чемпіонат Європи з паратхеквондо та Міжнародний турнір з тхеквондо ВТФ класу G-1. У другий день клубного чемпіонату Європи з тхеквондо ВТФ вихованці спортивного клубу «Мотор Січ» - Юлія Коржавіна (кадетки, до 55 кг) і Максим Носуля (кадет, до 61 кг) - завоювали чемпіонські титули. Бронзовим призером змагань став також вихованець СК «Мотор Січ» Євген Базелевич (кадет до 65 кг).

На III Чемпіонаті Європи з паратхеквондо, в якому українські спортсмени завоювали срібло і дві бронзи, відзначилася мешканка Запоріжжя, триразова чемпіонка світу Вікторія Марчук. Дівчина зайняла третє місце турніру.

Продуктивним на нагороди для запорізьких спортсменів виявився і Міжнародний турнір з тхеквондо ВТФ класу G-1. У перший день змагань бронзову медаль в поєдинках серед жінок в категорії до 62 кг завоювала вихованка СК «Мотор Січ» Дар’я Яковлєва. Ще одну бронзу серед юніорів у категорії до 73 кг виборов Станіслав Родик (СК «Мотор Січ»). Запорізькому спортсмену Максиму Носуля вдалося зайняти друге місце п’єдесталу, завоювавши срібло чемпіонату (вагова категорія до 61 кг).

 

reporter-ua.com/2014/12/04/zaporozhcy-stali-luchshimi-na-mezhdunarodnyh-turnirah-po-boksu-i-thekvondo-foto

 

Запоріжжя

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією