Популярне

У ПАТ «Запоріжгаз» запрацював багатоканальний контакт-центр

20 лютого 2015 року розпочав свою роботу контакт-центр ПАТ «Запоріжгаз». Компанія розширює можливості спілкування та заощаджує час клієнтів на додаткові візити в абонентські відділи. Тепер клієнти компанії 7 днів на тиждень можуть отримувати кваліфіковану консультацію по багатоканальному телефону 0612-808-104

Сьогодні за телефоном контакт-центру можна передати показання лічильника газу, зробити звірку по оплаті, отримати консультацію по повірці приладу обліку газу, переоформлення особового рахунку, причини відключення від системи газопостачання та процедуру його відновлення. Для пільгових категорій споживачів передбачено надання інформації по наявності та розміру пільг та субсидій.

Поряд з цим, оператори Контакт-центру компанії будуть нагадувати клієнтам компанії про необхідність щомісяця надавати абонентської служби газового господарства показання лічильників, своєчасно оплачувати послугу газопостачання та усувати заборгованості, вчасно переоформляти договори і т. п. Завдання центру - максимально швидко надати необхідну для споживача інформацію, проконсультувати, допомогти у вирішенні його проблеми, заощадивши час клієнта.

«Ми надаємо великого значення якості зворотного зв’язку з нашими клієнтами. Вже з сьогоднішнього дня мешканці міста та області можуть вирішити питання, які не потребують особистої присутності в абонвідділах, віддалено, по телефону. Тепер споживач може вибирати зручний для себе спосіб взаємодії з компанією», - прокоментував т.в.о. голови правління Олег Мізік.

Встановлений сучасний програмно-апаратний комплекс дозволяє операторам центру працювати відразу з декількома вхідними дзвінками. Завдяки зручному алгоритму роботи, оператори в лічені секунди отримують інформацію про клієнта та оперативно відповідають на його приватні питання.

Клієнти ПАТ «Запоріжгаз» зможуть отримати консультації з усіх питань щодо газопостачання за єдиним номером контакт-центру 0612 808 104 з 8:00 до 20:00 або написавши листа на електронну адресу info@contact.rgc.ua.Дзвінки з усіх стаціонарних телефонів оплачуються згідно міських і міжміських тарифів, дзвінки з мобільного тарифікуються оператором мобільного зв’язку.

Довідка
основною сферою діяльності ПАТ «Запоріжгаз» є постачання і транспортування природного газу. ПАТ «Запоріжгаз» експлуатує майже 10 тис. км газопроводів. Щорічно компанія транспортує близько одного мільярда кубометрів природного газу. Компанія постачає газ майже 500 тис. сім’ям міста та області, 422 промисловим підприємствам. Серед великих клієнтів компанії - Запоріжсталь, Мотор Січ, Запоріжвогнетрив. ПАТ «Запоріжгаз» є великим

Запоріжжя

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією