Популярне

До Бердянську знову завітав президент Європейського інституту мастил

У Бердянську з дводенним робочим візитом побував президент Європейського інституту мастил ELGI (European Lubricating Grease Institute) Террі Дікен. Його цікавлять розробки науково-виробничого об’єднання “Агрінол”, який він відвідує не вперше.

Террі Дікен позитивно оцінив зміни, які за останній час відбулися на підприємстві. В цьому він особисто переконався, коли побував у цехах з виробництва мастильних матеріалів, очистки відпрацьованих масел та з виготовлення тари. Особливо його зацікавила робота лабораторії, де спеціалізуються на удосконаленні процесу регенерації відпрацьованих масел. Розом з бердянськими фахівцями він обговорив деякі аспекти відповідності продукції “Агрінолу” вимогам Європейської хімічної агенції.
“Я радий знову відвідати “Агрінол”, - сказав Террі Дікен. – Ми співпрацюємо давно. Це успішна компанія, яка випереджає конкурентів на декілька кроків і виробляє дуже якісну продукцію, як для українського ринку, так і для експорту по всьому світу. “Агрінол” є лідером серед постачальників індустріальних та автомобільних мастильних матеріалів”.
Методики, які на підприємстві застосовуються для регенерації, здавалося б, некондиційних масел, справили приємне враження на європейського гостя. “Можу лише привітати “Агрінол”, який, впроваджуючи сучасні технології, отримує продукт високої якості”, - наголосив Террі Дікен.
У країнах Євросоюзу мінеральне масло вважається обмеженим ресурсом. А отже будь-який досвід з продовження терміну служби мінерального масла тільки вітається. В ЄС навіть прийнята директива, згідно з якою, відпрацьовані мастила не вважаються відходами для утилізації, а є продуктами, які підлягають повторному використанню. Тож не дивно, що Террі Дікен, побувавши в цеху, де зараз монтують нову лінію спеціалізованого обладнання для регенерації відпрацьованих масел, тутешньому ноу-хау дав найвищу оцінку. “Це, - сказав він, - дасть “Агрінолу” хорошу можливість позиціонувати себе на ринку мастильних матеріалів, тому що компанія бере відпрацьоване масло і переробляє його до стандарту, що негірше за нове, або навіть краще “.
Як повідомляє berdyansk.biz, на завершення візиту Террі Дікен спілкувався з менеджерами “Агрінолу” щодо експорту продукції компанії до країн ЄС, де, за його словами, вельми зацікавлені в якісних мастильних матеріалах українського виробництва.
 

Петро Олійник
Всі статті автора

Запоріжжя

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією