Популярне

У Коростені Олександр Кривошапко і Олег Кензов зібрали 10 тисяч гривень

Допомогти – це просто. Під таким девізом 19 лютого пройшов благодійний захід у Коростені, організований ініціативною групою прогресивної молоді за підтримки Житомирської обласної державної адміністрації, Коростенської міської ради.

Як сказав один із організаторів дійства Володимир Присяжний, ідея акції належить нашому часу. Ми маємо об’єднатися для допомоги тим, хто її потребує. І, як відомо, коли ми допомагаємо іншим, ми самі отримуємо не менше.

Кошти, зібрані під час благодійного концерту, будуть направлені для допомоги Коростенському центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів „Джерело надії”. Цей заклад, створений у 2012 році, дає можливість близько 300 дітям з вадами здоров’я перебороти труднощі розвитку, засвоїти соціальні навички, розвинути здібності. Творчі доробки вихованців центру були представлені на виставці в рамках акції.

„Кількість дітей-інвалідів, на жаль, не зменшується, тож ми повинні кардинально змінити ставлення до них, прийняти їх як повноцінних членів суспільства, - каже директор центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Євгенія Новицька. – В ході реабілітації, займаючись у групах інтенсивного навчання, індивідуального навчання, у групі розвитку творчості, діти досягають фантастичних успіхів. Цьому, звичайно, сприяють умови нашого закладу – із сучасним обладнанням, прогресивними методиками”.

„Об’єднавшись, ми можемо робити безліч добрих вчинків для людей, які цього потребують”, - на цьому наголосив молодий співак, учасник проекту „Х-фактор” Олександр Кривошапко, який причарував глядачів своїм унікальним голосом і високим рівнем вокальної майстерності.

У концерті взяв участь ще один учасник „Х-фактору” Олег Кензов.

Порадували віртуозною грою на музичних інструментах, чудовим вокалом артисти Житомирської обласної філармонії, студенти і викладачі Житомирського музичного училища ім. В. Косенка.

Артисти, які долучилися до цієї благородної справи, отримали подяку міського голови Коростеня. Серед них учасники відомого на Житомирщині і за її межами інструментального ансамблю „Болеро” (у складі народного артиста України Віктора Губанова, Леоніда Виговського, Валентини Нагірняк), солісти філармонії Тетяна Березовська, Олег Синиця тощо. Всього впродовж благодійної акції було зібрано 10500 грн. Організатори благодійної акції не збираються зупинятися на досягнутому. У планах – нові благодійні проекти, адже допомогти – це просто.

Повідомляє "1.zt.ua"

Житомир

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією