Популярне

У Житомирській області розшукали чоловіка, який втік з Донецької тюрми

На території Житомирської області днями закінчилося проведення спеціальної міждержавної операції «Розшук», в рамках якої були значно посилені і використані оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення місця знаходження осіб, оголошених у розшук. Серед шести десятків розшуканих - обвинувачені та підсудні у кримінальному провадженні, а також безвісти зниклі.

Протягом трьох днів на території Житомирської області тривала операція «Розшук», метою якої була активізація пошуку осіб, які переховуються від суду, слідства, відбування покарання, безвісти зниклих, а також встановлення невпізнаних трупів. До проведення даної операції були залучені всі оперативні сили міліції Житомирської області. Налагоджене активне співробітництво з правоохоронними органами інших держав дало позитивні результати.

«Всього за час операції на території області встановлено місцезнаходження 60 осіб, які були оголошені в розшук. З цієї кількості 11 осіб розшукувалися за скоєння тяжких злочинів. На території Житомирської області виявлено 6 осіб, оголошених у розшук правоохоронними органами інших областей України. Ще 7 виявлених осіб розшукувалися правоохоронними органами Російської Федерації », - розповів начальник управління карного розшуку УМВС України в Житомирській області Віктор Бугира.



Місцезнаходження відразу двох мешканців інших областей встановили міліціонери в Любарському районі Житомирської області. Один з них, 25-річний житель Донецької області, в середині лютого цього року втік з місць обмеження волі. Його затримали в одному з сіл району, куди він прибув до свого родича. Зараз чоловік повернутий в місце відбування покарання.

Харків’янина, який розшукувався за скоєння крадіжки, також виявили і затримали в Любарському районі. Під час проведення спільних профілактичних заходів оперативники і дільничні інспектори відвідали будинок одного з сільських жителів. В цей час там якраз зібралася «строката» компанія, в якій і був виявлений розшукуваний злодій. Останній представився міліціонерам жителем Чернігова, проте в результаті перевірки виявилося, що чоловік не той, за кого себе видає і, більш того, розшукується правоохоронцями Харківської області. За таких обставин чоловік був затриманий.

За період проведення операції «Розшук», за словами керівника УКР УМВС області Віктора Бугира, оперативники встановили місцезнаходження 16 осіб, які вважалися зниклими безвісти.

У березні в районну лікарню Романівського району був доставлений чоловік з явними ознаками психічного розладу. Ніяких відомостей про себе ні лікарям, ні згодом правоохоронці він пояснити не міг.

«Прикмети чоловіка і його фотографію ми розповсюдили в засобах масової інформації. Щоб встановити особу чоловіка, ми опитували жителів району та райцентру. Паралельно зверталися і жителям сіл Хмельницької області, що межують з Романівського району Житомирської області. В одному з них чоловіка дізналися і підтвердили, що він є їх односельцем і неодноразово залишав місце проживання через вроджених розладів психіки », - розповів керівник сектору карного розшуку Романівського райвідділу УМВС Анатолій Левик.

Після надання необхідної медичної допомоги 42-річного чоловіка передали родичам.

Про безслідного зникнення сина повідомила ще одна мешканка Романівського району. Жінка розповіла, що її син пропав більше 30 років тому (!), Як тільки поповнив ряди радянських військ. Матері було відомо лише те, що строкову службу він проходив на території нинішньої Російської Федерації в м. Владивостоці. Після служби додому не повернувся і ніяких звісток про себе весь цей час не подавав. Зневірившись у самостійних пошуках, жінка звернулася в міліцію.

За допомогою російських колег нашим оперативникам вдалося з’ясувати долю розшукуваного людини. Однак для матері ці відомості виявилися невтішними. Її син помер ще три роки тому і похований у тому ж Владивостоці.

Слід зазначити, що в Житомирській області продовжуються пошуки ще більше сотні людей, які, за повідомленнями рідних, пропали без вісті.

повідомляє www.zhitomir.info/

Житомир

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією