Популярне

Житомиряни стали чемпіонами України з триатлону

Житомир 18-21 квітня приймав перші офіційні Всеукраїнський старти літнього сезону 2013 року - чемпіонат України з триатлону в естафетах, чемпіонат України серед ДЮСШ, ШВСМ та Другий етап «Дитячої триатлонної ліги».

Учасниками змагань стали 260 спортсменів з 12 областей України та команда Російської Федерації (поза конкурсом).
Весь п’єдестал пошани серед жінок дорослого віку зайняли житомирські спортсменки, вихованки обласної школи вищої спортивної майстерності: Олександра Степаненко (1 місце), Олеся Пристайко (ІІ місце) та Анна Абдулова (ІІІ місце). Срібні нагороди серед спортивних шкіл України вихованки Житомирської ДЮСШ «Авангард» Мошевська Діана та Завадська Божена, - повідомляє департамент у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.
В чемпіонаті України в естафетах команди жінок нашої області у складі: Степаненко Олександри, Пристайко Олесі, Абдулової Анни (перша команда) вибороли золоту нагороду; Мошевська Діана, Черненко Анастасія, Іщук Роксолана (друга команда) здобули естафетне «срібло».
Серед чоловіків перша житомирська команда у складі Кохана Сергія, Сапунова Данила, Мартиненка Єгора вибороли срібні нагороди, друга наша збірна у складі Главацького Романа, Генчікова Віктора, Самійлика Євгена вибороли бронзову нагороду. Першими у чоловічих естафетах були донеччани.
Крім того, серед дівчат та юнаків срібними призерами стали Олефір Дарина, Сайківська Діанна, Годований Євген, Горобець Олександр, Мордвінов Влад — вихованці нашої ДЮСШ «Авангард».
Також нашу область успішно представили і найменші учасники змагань у «Дитячі триатлонні лізі». Покотило Марта виборола золоту нагороду, а Ляшкевич Вікторія та Клінчук Юрій стали срібними призерами.
Отже, навіть за відсутності лідера жіночого триатлону України Юлії Єлістратової житомиряни зберігають провідні прозиції у цьому виді спорту.
Підготували нашу збірну до чемпіонату України тренери-викладчі Наталія Кирилович, Ігор Іщук, Данило Сапунов, Наталія Бігун, Леонід Котвицький.
Крім спортсменів і тренерів, департамент у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації дякує службі ДАІ в Житомирськвій області, управлінню автошляхів, службам охорони громадського порядку та «швидкої допомоги» за чітку, злагоджену роботу під час організації велогонок і змагань з бігу, недопущення травм спортсменів і аварійних ситуацій.
 


повідомляє 20minut.ua/

Житомир

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією