Популярне

За рік ПриватБанк і його клієнти зберегли 13,5 гектарів лісу

За минулий рік, завдяки роботі електронної системи документообігу та електронних систем банківського обслуговування ПриватБанку, співробітники банку і його клієнти зекономили більше 473 тонн паперу.

Найбільшу економію паперу в банку дає унікальна система електронного документообігу. При середній кількості затверджуваних в системі документів більше 2,5 мільйонів на рік, використання «паперової» технології потребувало б використання не менше 312,5 тонн паперу на рік (125 тисяч стандартних пачок розміром А4).
Також більше 20 тонн паперу ПриватБанк щорічно економить за рахунок впровадження електронного сервісу надання довідок і цифрової системи обробки вхідної кореспонденції - листів, звернень клієнтів. При надходженні в банк, вся зовнішня кореспонденція переводяться в електронну форму, а більшість відповідей на запити клієнтів надаються електронною поштою, а також у банкоматах і терміналах банку.
Активне використання клієнтами Інтернет-банку Приват24, мобільного банкінгу та масовий відгук клієнтів на заклики відмовитися від роздруківки паперового чека, дають додаткову економію більше 130 тонн паперу на рік. Активні користувачі Приват24, мобільного та СМС-банку (через ці канали сьогодні щодня отримують послуги більше 320 тисяч осіб) за рахунок відмови від паперових чеків і виписок економлять близько 50 тонн паперу. А кожен другий клієнт банкомату або терміналу самообслуговування банку, який, за статистикою, відмовляється від друку паперового чека, щорічно економить 82 тонни паперу.
За даними фахівців, для виробництва однієї тонни паперу потрібно 17 дерев, а один гектар лісу, за нормативами - це близько 600 дерев. Таким чином, тільки за 2012 рік співробітники і клієнти ПриватБанку зберегли 13,5 гектарів лісу.


повідомляє www.zhitomir.info/

Житомир

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією