Популярне

У Житомирі стартував конкурс «Кращий бухгалтер України»

Буде обрано кращого фахівця бухгалтерської справи країни. Конкурс проходитиме у період з 20 червня по 31 жовтня 2014 року у вигляді on-line рейтингу на сайті www.ua-award.org

Відкриття конкурсу - 20 червня,  закінчення -  31 жовтня 2014 р.

Конкурс проходить у 3 етапу по трьох номінаціях:

1. Кращий бухгалтер України в комерційних підприємства.

2. Кращий бухгалтер України бюджетної сфери.

3. Гордість професії.

У журі другого й третього етапу ввійдуть представники державних органів: Міністерства фінансів України, Міністерства доходів і зборів України, Державного казначейства України; власники й директори підприємств, фахівці в області фінансів і бухгалтерського обліку з різних країн та переможці конкурсу «Кращий бухгалтер України 2013».

Перший етап  - з 20 червня по 1 вересня. Це буде онлайн-тестування на сайті конкурсу:  потрібно з декількох варіантів відповідей вибрати один правильний Часу знадобиться небагато. Конкурс on-line можна пройти за 30 хвилин удома або на роботі. Потрібно буде зайти на сайт http://www.ua-award.org/, зареєструвати анкету, пройти тест. Усі учасники першого етапу конкурсу, що набрали більш 70 балів за результатами тестів одержують диплом «Бухгалтера-Практика». Учасники можуть збільшити свій загальний рейтинг, доповнивши дані своєї анкети в особистому кабінеті, а також одержуючи у свою підтримку СМС-Голоси.

Другий етап -  більш складне тестування, яке треба пройти до 19 вересня. Учасники, що набрали   більше 300 балів, одержують диплом «Бухгалтера-Професіонала-2014» і допускаються до написання  есе (успішні приклади із практики, якими можна поділитися з іншими бухгалтерами, так, щоб вони прагли його читати). Есе приймаються до   1 жовтня.

25 бухгалтерів у комерційній сфери і 25 бухгалтерів у бюджетній сфері одержують дипломи «Бухгалтер-Експерт-2014», а також можливість разом з Міністерством фінансів України брати участь у формуванні пропозицій для Методологічної Ради при Міністерстві фінансів України.

До участі в третьому етапі конкурсу допускаються 3 лідери рейтингу в комерційній сфері й 3 лідери рейтингу в бюджетній сфері, що одержали диплом «Бухгалтера-Експерта 2014» і підтвердили свою участь до 18 жовтня 2014 р. Формат: запис телевізійного с шоу 25 жовтня 2014 р. у Києві.

Мета: вибрати кращого бухгалтера України в номінаціях «Комерційні підприємства»  і «Бюджетні організації». Переможці отримують звання «Кращий бухгалтер України»,  подяки Міністерства фінансів і гран-прі конкурсу.

Переможець у номінації «Гордість професії» визначається у фіналі ток-шоу, приз вручається в редакції після телевізійного ефіру.

За повідомленням Інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів у Житомирській області.

 

zt.20minut.ua

Житомир

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією