Популярне

Колектив Служби автомобільних доріг у Житомирській області проводить акцію протесту біля Верховного Суду України

У вівторок, 8-го липня, біля Верховного суду України, на Пилипа Орлика 4, приблизно 20 чоловік зі Служби автомобільних доріг у Житомирській області зібралися на акцію протесту проти повернення на посаду начальника Служби Сергія Кондратюка.

У вівторок, 8-го липня, біля Верховного суду України, на Пилипа Орлика 4, приблизно 20 чоловік зі Служби автомобільних доріг у Житомирській області зібралися на акцію протесту проти повернення на посаду начальника Служби Сергія Кондратюка.

Суд першої інстанції, апеляційний суд і касаційна скарга позивача були розглянуті та прийняті рішення про відмову у позові Кондратюка поновити його на посаді начальника Служби автомобільних доріг за безпідставністю. Сергій Кондратюк звернувся до Верховного Суду України про перегляд справи поновленню його на роботі.

Колектив Служби автомобільних доріг звертається до Верховного Суду з проханням не допустити повторного призначення Кондратюка на посаді начальника.

Протестуючі вже з 12:00 стоять біля Верховного Суду з плакатами «Кондратюка геть!», «Кондратюк – це команда Януковича!», «Житомирська служба автодоріг проти Кондратюка!».

Що ж вивело людей на акцію протесту?

Майже за три роки керування Сергій Кондратюк шокував своєю поведінкою не тільки увесь колектив, а й тих, хто взагалі мав «честь» з ним спілкуватися. Нецензурна лексика, приниження гідності людини – це його методи роботи.

При загальній чисельності колективу у 67 працівників при керівництві Кондратюка було звільнено «за власним бажанням» 42 працівника. Прийняті ним рішення, як керівника , призвели до багатьох порушень у фактах приймання виконаних робіт, ведення громадської діяльності.

Окрім того, Сергій Кондратюк із заробітною платою 8 тис. Грн.. побудував собі маєток, при цьому маючи вже 3-х квартиру. Маєток він збудував за 1,2 млн. грн. Ці гроші були взяті Кондратюком у позику, ще будучи начальником автодору. Пізніше він списав усю цю суму на рахунок підприємства.

 zt.20minut.ua

 

 

Житомир

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією