Популярне

В Житомирі запустили благодійний проект "Понеділок, що надихає"

 Студентський ректорат Житомирського державного технологічного університету спільно зі Студентською Координаційною Радою запустили благодійний проект "Понеділок, що надихає", в рамках якого по понеділках в кінотеатрі "Україна" влаштовуватимуть покази фільмів.

 Зокрема, у соціальній мережі студентам ЖДТУ спочатку пропонують обрати фільм, який вони хотіли б переглянути на великому екрані разом з друзями та одногрупниками. За результатами голосування цього понеділка перемогла стрічка "Горько-2", подивитися яку зібрався цілий зал.

Як розповів студректор університету Владислав Савіцький, вартість квитка на такі студентські кінопокази становить лише 10 гривень. Фільми обирають з числа тих, що вже були раніше в прокаті, а також на майбутнє планують просто давати кіно на своїму носієві.

Усі виручені від заходу кошти студенти витратять на потреби поранених військовослужбовців Житомирського госпіталю, куди збираються з візитом найближчим часом.

Савіцький також додає, що завдяки проекту вдається влаштовувати дозвілля студентів і одночасно збирати гроші на благодійні напрямки роботи вузу.

Наступний кінопоказ мають провести 17 листопада і так з певною періодичністю по понеділках кілька разів на місяць. Крім госпіталю, кошти підуть на придбання новорічних подарунків для вихованців місцевих дитбудинків.

http://zt.20minut.ua/

Житомир

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією