Популярне

На Житомирщині чоловік відібрав у дівчини мобільний телефон

 У результаті професійних дій житомирських міліціонерів уже через кілька годин після вчинення грабежу підозрюваний був встановлений і затриманий. Зважаючи на зібрані правоохоронцями докази, 35-річний чоловік змушений був відразу визнати свою провину.

 До Житомирського райвідділу міліції звернулась жителька смт. Новогуйвинське з заявою про те, що на вулиці на неї напав невідомий. Застосувавши силу, чоловік відібрав у дівчини мобільний телефон вартістю 2 тисячі гривень та втік.

Як розповів т.в.о. начальника районної міліції Микола Нишпал, на розкриття злочину були зорієнтовані працівники карного розшуку, які відразу виїхали до селища. На місці події потерпіла описала оперативникам зовнішність незнайомця та приєдналась до автопатрулювання вулиць населенного пункту. Схожого молодика правоохоронці помітили, коли той виходив з магазину, розташованого неподалік від місця злочину. Дівчина також впізнала свого кривдника.

Відтак чоловіка затримали, він виявився 35-річним безробітним місцевим жителем.

У ході з’ясування всіх обставин було встановлено деталі грабунку. За словами затриманого, він був трохи напідпитку, коли, вештаючись без діла вулицями селища, запримітив дівчину, яка йшла і говорила по телефону. У захмелілій голові відразу з’явився задум відібрати гаджет. Хлопець, підбігши ззаду, збив дівчину з ніг та вирвав з її рук телефон.

Як згодом встановили, викрадену річ грабіжник відразу продав за 100 гривень, а на виручені кошти купив ще оковитої.

Наразі слідчим відділом Житомирського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4 років.

Житомирський РВ УМВС

України в Житомирській області

mvs.gov.ua 

Житомир

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією