Популярне

Щоб сподобатись співрозмовнику…

При зустрічі із незнайомими людьми, кожний із нас намагається сподобатись незнайомцю, скласти про себе тільки хороші враження. Деколи це настільки виглядає неприродно, що може відштовхнути Вас від незнайомої людини.

Така штучність, неприродність може призвести до думок в незнайомця : «Він, вона мені лещить, або ж є підлабузником». Згодьтесь, такі враження про Вас не будуть зовсім приємними. То ж як скласти правильне враження про себе?

Підхопіть емоційну сферу бесіди. Якщо Ваш співрозмовник у хорошому настрої, то чому б і Вам не «заразитись» ним? Намагайтеся створити емоційний контакт. Якщо незнайомий співбесідник у поганому настрої розвеселіть його, або ж проявіть співчуття. Таким чином, Ви зможете встановити певну довіру із співбесідником.

А якщо Ви помітили, що під час розмови «проскакують» стереотипи? Не намагайтеся відразу ж це критикувати, адже критика морже перерости у конфлікт та обіду. Не висміюйте погляди незнайомої людини, адже Ви ще зовсім нічого не знаєте про неї. Якщо ж існують стереотипи, то їх важко змінити, а під час першої розмови навряд чи це комусь вдається. Хочете скласти про себе хороші враження, бути «своїм» у даному середовищі? Не чіпайте установок та принципів.

Говоріть компліменти, але будьте з ними обережними. Протягом розмови Ви можете робити приблизно 3 компліменти, але у прихованій формі. Таким чином, в очах співрозмовника Ви зможете отримати позитивне враження від розмови.

Для того, щоб остаточно мати успіх, попросіть допомоги чи поради. Людям приємно, коли відчувають свою значимість, фаховість та здатність допомогти іншим.
 

Іннеса Свіца
Всі статті автора

Суспільство

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією