Популярне

У ДНР зовсім заплуталися?

Лідер бойовиків, що окупували схід України, Олександр Захарченко, схоже, остаточно заплутався - він призначив мером підконтрольної йому Горлівки колишнього евромайдановця Станіслава Кіма.

Таке несподіване призначення поспішив прокоментувати Ігор Безлер: «Кім приїхав на Майдан з дніпропетровськими афганцями, в тому числі з Тутовим, квартирували в афганській сотні ... потім в Дніпрі зв’язався з проросійським (Союз радянських офіцерів) Марченко, охороняв його мітинги ... потім виник конфлікт ... можливо через стрічки георгіївські, що він і його «соратники» зривали ... і він зник ... потім в Донецьку з’явився ... »

«Те, що клоун Захарченко (продавець стегенець в генеральському кашкеті і полковницьких погонах, героїчно поранений своїм охоронцем в п’яту там, де бійців ВСУ вже не було) разом з такою падлюкою як «Ташкент» увідкриту набиває кишені, гроблячи промисловість ДНР, що наркоту можна купити в будь-який комендатурі в ДНР, просто зателефонувавши туди і викликати з дозою як повій по телефону, не знає тільки ледачий. А тепер до всього «букету» додається те, що барига - типу глава республіки, почав ставити на посади відвертих ворогів. Ну звичайно, що ще може придумати «вождь молодих «Захарівців» барига-недоучка, клоун Захарченко» - заявив Безлер.

Зовсім недавно Захарченко вразив своїх прихильників призначенням Паші Губарєва на посаду мера міста Ясинуватої, яке закінчилося феєрично - Губарєв був з ганьбою вигнаний. Це, безумовно, характеризує нову владу, за яку боролися деякі представники Донеччини, як грамотних управлінців і міцних господарників. Так і хочеться додати - тільки не зупиняйтеся!

Ткаченко Юлія
Всі статті автора

Суспільство

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією