Популярне

Цьогоріч у Стокгольм від України поїде Джамала

Після двох півфіналів національного відбору Євробачення, до фіналу, який відбувся 21 лютого, потрапило шестеро учасників.

Серед них –  “The Hardkiss” та Джамала, конкуренція між якими була доволі високою, адже конкурсанти завоювали прихильність більшості глядачів. Також за спробу потрапити на Eurovision-2016 змагалися “Nuangels”, “Pur.Pur”, “Brunettes shoot blondes” та «СанСей». Члени журі віддали найбільшу кількість балів (шість) групі “The Hardkiss”, а от Джамалу розкритикували. Костянтин Меладзе повідомив, що їй бракує цілісності у номері, але зауважень щодо вокалу не зробив. Тим не менше, після голосування глядачів (їхня активність у фіналі збільшилася – 382,5 тисячі) перемогу здобула Джамала, отримавши 6 балів. Ситуація була такою, що співачка та група “The Hardkiss” кількість балів отримали порівно (11), проте голос глядачів, за правилами відбору, виявився вирішальним. Тому цього року нашу країну на пісенному конкурсі Євробачення-2016, що проходитиме у столиці Швеції, представлятиме Сусанна Джамаладінова (Джамала) з піснею «1944». Виконання відбувається на англійській мові з кримсько-татарським приспівом.

Пропонуємо відео для перегляду

Ольга Рогацька
Всі статті автора

Суспільство

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією