Популярне

Безславні ополченці — Росія не прийняла своїх героїв...

Старий підполковник, який продав Україну за порожні обіцянки, жебракував у Росії після того, як вірою і правдою відпрацював на Гіркіна в Слов’янську. Екс-заступник Гіркіна на прізвисько Батя повернувся в Україну по свою пенсію, де був благополучно заарештований СБУ.

Як кажуть у нас в «Укропії». «яка сумна новина» прийшла до нас звідки не чекали! Виявляється, російський солдат, який ходив до нас боротися з «фашизмом», а також простий зрадник, який пішов до них воювати з нами, зовсім не може насолодитися статусом героя-визволителя. Більш того, кожен такий «воїн» тепер має страшні проблеми і змушений жебракувати, бо «їх там не було»!

Чудова новина - СБУ України заарештувала людину, яка в мирний час була підполковником української армії, а з приходом російської весни обернулася зрадником і пішла у заступники з побутової частини до Гіркіна, отримавши почесне звання Баті. Як кажуть його «колеги», Батя був неймовірно чесний, коли допомагав Гіркіну грабувати Слов’янськ, нічого собі не взяв, хоча мав такі можливості. Загалом, кристально чистий зам Батя, що проміняв батьківщину на службу Кремлю, чесно служив ідеалам сепаратизму. Коли Гіркін перестав бути потрібним, його оточення швидко втекло до Росії, в надії на казкове життя.

Але не все так просто. Одна справа обіцянки солодкого життя за зраду, інша справа реальність. А в цьому світі відставний підполковник української армії виявився абсолютно непотрібним своїм новим господарям. Оскільки вік не дозволив йому далі продавати Україну російським окупантам, він, схоже, сподівався насолодитися мирним життям на улюблених йому російських просторах як почесний пенсіонер. Але в Росії він ніхто! Статусу немає, пенсії немає, є тільки самотність і відсутність коштів. Схоже, у старого підполковника здали нерви і він згадав про свою не надто скромну українську пенсію! А вона у нього, до речі, дуже навіть не скромна.

Отже пов’язали Батю прямо на кордоні. СБУ так зраділа такому великому «подарунку», що навіть не планує його обмінювати. Такий фігурі, як заступник Гіркіна, українське правосуддя готує інший вид «забезпеченої старості» - забезпечить дуже довгий тюремний термін.

На відео скарги колишнього, судячи з усього, борця з «укропами» з приводу величезних проблем ідейних борців за «русскій мір»:

Ткаченко Юлія
Всі статті автора

Суспільство

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією