Популярне

«Голос.Діти-3»: перша закоханість і результати «вокальних боїв» на проекті

Минулої неділі о 21:00 на телеканалі «1+1» в дитячому проекті «Голос.Діти-3» відбувся перший «вокальний бій» між маленькими учасниками. Згідно з новими правилами, тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK розподілили своїх підопічних по трійках для виступів на сцені. Після «вокального баттлу» тренер залишав у своїй команді лише одного з трьох учасників.

Так, одним із найяскравіших вокальних поєдинків став виступ тріо з команди Потапа у складі Варвари Кошовий, Єви Аш і Талі Купер. Маленькі співачки виконали пісню Ірини Білик «Девочка» в запальному аранжуванні. А ось момент прийняття рішення, хто ж з вокалісток продовжить участь у проекті, став неймовірно драматичним і емоційним. Папа Варі, актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий, вийшов на сцену підтримати дочку букетом квітів, а коли тренер Потап оголосив, що переможницею «вокального баттлу» стала 9-річна Талі Купер із Ізраїлю, не зміг стримати батьківських сліз.
http://1plus1.ua/golosdity/video/varvara-eva-tali-malenkaa-devocka

А ось у команді Тіни Кароль сталася перша дитяча закоханість. 10-річний серцеїд Раффаелє Пападіа, який прийшов на «Голос.Діти-3», щоб завоювати серце своєї коханої Аріни, знайшов нове кохання на проекті. Ним стала маленька «запальничка» Оля Гарбузюк. Оля стала переможницею «вокального бою», обійшовши своїх суперниць - учасниць тріо «Smile» та Поліну Загной. А ось Раффаелє Пападіа разом із Дар′єю Швець довелося покинути проект. З цього тріо команди Тіни Кароль участь у проекті продовжить 10-річна Катріна-Паула Дірінга з Риги.
http://1plus1.ua/golosdity/video/trio-smile-ola-polina-mi-buli-na-seli

Несподіваним музичним рішенням порадував експериментатор MONATIK. Для глядачів і тренера Тіни Кароль він підготував музичний сюрприз. Його підопічні Андрій Бойко, Анна Воронова і Дар′я Остапук виконали пісню Тіни Кароль «Сдаться ты всегда успеешь» в абсолютно новому музичному аранжуванні. Окрім того, частиною «вокального баттла» став реп авторства MONATIKА у виконанні його підопічних.

«Це був кращий виступ сьогодні. Від самої пісні залишилося зовсім небагато, але це було дуже музично і ритмічно», - сказала Тіна Кароль.
Продовжив участь у проекті «Голос.Діти-3» 13-річний Андрій Бойко з міста Вишневе.
http://1plus1.ua/golosdity/video/andrij-anna-daria-sdatsa-ty-vsegda-uspees

Нагадаємо, з прем’єрою «Голос.Діти-3» стартував «Рік «Голосу» на телеканалі «1+1», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни-7».
 

Прес-служба1+1
Всі статті автора

Суспільство

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією