Популярне

Ведучий проекту «Світ навиворіт» Дмитро Комаров розповів про свою першу дівчину

Автор і ведучий екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров поділився маловідомими подробицями свого життя з редакцією Viva.ua.

Телеведучий зізнався, що вперше почав зустрічатися з дівчиною в 12 років:
«Ми з цією дівчинкою проводили практично весь час разом. Вона була з паралельного класу. Я її зустрічав на автобусній зупинці вранці, ми разом їхали на уроки, доходили майже до школи і далі йшли окремо. Ми були з різних класів і ховалися від сторонніх поглядів. Після уроків ми чекали один одного і разом їхали до мене додому робити домашнє завдання. А ввечері я проводжав її на автобус. Це була те перше справжнє кохання».

Дмитро поділився з редакцією і особливостями свого характеру:
«У людях я найбільше не можу терпіти лицемірства і обману. І ніколи не прощаю підлість і зраду».

Також популярний телеведучий розповів, що ідея створити проект «Світ навиворіт» у нього народилася під час подорожі Таїландом:
«Одного разу на півночі Таїланду я перебирався через якийсь брід по пояс у багнюці. Я йшов, фотографував і думав, що добре було б знімати все це на відео. Тому що словами і фотографіями не передати всі ці емоції. Тоді у мене з’явилася ідея створити програму про екстремальні подорожі».

Список назв проекту включав близько 70 варіантів, але коли телеведучий придумав словосполучення «Світ навиворіт», то відразу зрозумів - це те, що потрібно.

Команда проекту у складі найменшої знімальної групи з двох осіб - Дмитра Комарова та оператора - під час своїх подорожей показує справжнє життя в екзотичних куточках світу, намагається зрозуміти, чим живе місцеве населення, як заробляє і у що вірить. Дуже часто Дмитро знайомиться з відомими людьми в різних країнах.

Так, сьогодні о 22.00 на «1+1» у новому випуску проекту «Світ навиворіт», Дмитро Комаров влаштує зустріч двох найвідомішим зірок Непалу - Кахендри, одного з найменших людей на Землі, якого місцеві жителі вважають живим Буддою, і Раджеша Хамала, знаменитого актора і секс-символу Непалу. Крім того, Дмитро з’ясує, як це - бути чоловіком живої богині і жити з нею під одним дахом.

Познайомитися з секс-символом Непалу і дізнатися, на що йдуть чоловіки заради кохання до дівчат, яких визнають богинями в цій високогірній країні, телеглядачі зможуть вже сьогодні о 22.00 на «1+1». Більше цікавих подробиць про автора і ведучого проекту «Світ навиворіт» читайте на сайті Viva.ua.
 

Прес-служба1+1
Всі статті автора

Суспільство

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією