Популярне

12 вересня: анонс культурних подій

Редакція knk.media представляє анонс культурних подій на 12 вересня.

«Лялькова скриня»: виставка ляльок авторської роботи

У вересні виставкова зала галереї Парсуна перетворилася на лялькову скриню. Саме "Лялькова скриня" називається нова експозиція галереї. Лише тут можна буде побачити роботи українських художників-лялькарів, виконані в різних техніках і жанрах. Ляльки з металу і дерева, пластика та текстилю створюють характерну атмосферу старого Подолу, в якій поєднуються історія, містика, казка і фантазія.

Ляльки українських художників зі скрині: О. Педан, Г. Груша, Н. Крава, В. Мендель, В. Бондюхова. Місце проведення: Галерея Парсуна, вулиця Хорива 4323. Вхід: 50 гривень.

Чемпіонат України із Street Workout 2015

12 вересня в Києві відбудеться найспортивніша подія вересня -Чемпіонат України зі Street Workout.

Найкращі воркаутери із усіх куточків України зберуться, щоб показати свої сили, спортивні вміння та навички,  а головне – поділитися досвідом.
Захід відбудеться за підтримки міського голови Києва - В.КЛИЧКА.

Хочемо окремо виділити команду з  прекрасного міста Вінниці - команду, яка  їде на Чемпіонат як офіційний представник  Вінницької області зі Street Workout. За їхніми плечима багато змагань, в яких вони постійно здобувають призові місця, а ще вони е багаторазовими чемпіонами України і рекордсменами світу. Віталій Ворохоб, Максим Нікітін, Володимир Костомаров- ці хлопці є найбільшою командою, яка приїде показати свою силу в таких дисциплінах, як: силовий фрістайл, віджимання на брусі  з додатковою вагою +48 кг, силові виходи на дві руки та стріт ліфтинг.

Місце проведення:  арка Дружби народів , з 11:00 до 22:00. Вхід вільний.

Зомбі-парад

Парад мерців пройде в Києві вже в десятий раз. Так що починаємо готувати грим, кетчуп і малинове варення для створення образу вже сьогодні. Учасники ходи мають намір трохи побешкетувати, але не завдавати серйозної шкоди ні майну, ні випадковим перехожим. Поведінка учасників зомбі-walk загалом слідує нормам, заданим кіноіндустрією. Облиті кров’ю, в розірваному одязі, вони хитаються по вулицях ледве тягнучи ноги і періодично змінюючи невиразні кректання, мукання і стогони цілком зрозумілих «моооозги». Апофеозом зомбі-прогулянки стане вечірка в клубі «Гарбуз», яка триватиме до самого ранку.

Парад почнеться від станції метро «Університет» (бул. Т.Шевченка), промарширують по вул. Володимирській, повз Золотих Воріт. Початок о 11:00.

День козака від Radio Roks

Radio ROKS запрошує на найгучніше свято осені – День Козака! На вас чекають справжні козацькі веселощі та грандіозний рок-концерт, який відкриє співачка Руслана. Цього дня для вас співатимуть найкращі українські гурти: КАМТУГЕЗА, НАОНІ, ТАБУЛА РАСА та ОТ VINTA. Козаки, готуйте свої вуса та оселедці, вдягайте вишиванки, беріть із собою хороший настрій – і гайда святкувати!
Місце проведення:  Співоче поле, з 12:00 до 18:00, вхід 70-100 гривень.

Вистава з пісочною анімацією

Арт-студія "Золотий лев" запрошує дітей та дорослих на захоплюючу театральну виставу та майстер-клас з пісочної анімації! Давно відомо, що для дітей гра в пісок - одне з найулюбленіших занять. У пісочниці на дитячому майданчику або на морському узбережжі, діти захоплено будують замки і цілі фортеці - адже пісок має властивість пропускати воду і поглинає негативну енергію.
Театральна вистава, яка створюється за допомогою піску не залишить байдужим жодного!
Під керівництвом художників студії пісочної анімації "Золотий лев" Ваші діти навчаться створювати як окремі картини, так і сюжети для власних фільмів.
Місце проведення: м. Позняки, Мішуги 12, на території арт-кафе «Времени Вагон», о 16.00.
Ціна квитка: для дітей - 160 грн., для дорослих - 60 грн.

Наукові пікніки у парку Шевченка

Наукові пікніки в Україні запрошують дітей та дорослих на наукове свято у Києві - 12 вересня у парку Шевченка! На ньому у кожного буде можливість у прямому сенсі торкнутися науки. Наукові установи, університети та наукові гуртки Києва покажуть свої наукові здобутки. Кожен бажаючий зможе відчути себе геніальним науковцем - зробити вибуховий експеримент, покерувати роботом або пройти науковий квест!
Місце проведення: парк Шевченка, з 12.00 до 17.00. Вхід вільний.

Савко Лілія
Всі статті автора

Культура

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією