Популярне

Особливості жіночої дружби

Як там кажуть: «Жіноча дружба – це коли дві жінки заздрять одна одній мовчки», «Дружба між жінками – всього лише пакт про ненапад», «Жіноче щастя – лисі подруги...».

Таких жартівливих висловів про дружбу між представницями слабкої статі безліч. Чоловіча ж дружба ні у кого не викликає сумнівів. Там все просто і вона обов’язково справжня. Так, принаймні, прийнято вважати. А от майже все, що пов’язане з жінкою – суперечливе. Дружба – у тому числі. Хтось у неї вірить, а хтось – ні. На генетичному рівні одна жінка сприймає іншу як суперницю. Виникає логічне запитання, якщо жінки не уміють дружити, то навіщо прикидатися? Причина цьому – природа. Прекрасна стать не буде із своїм чоловіком перемивати кістки Каті із сусіднього під’їзду, обговорювати серіал, обирати лак для нігтів та радитись щодо нової зачіски. Якщо такі чоловіки й існують, то їх варто занести у Червону книгу.


Не буду казати, що головним випробуванням жіночої дружби є чоловік, адже не поділити можна і останню цукерку ще у дитячому садку.
Головною помилкою, як правило, недовговічної дружби між багатьма жінками є думка, що її подруга зобов’язана ходити з нею по магазинах та виконувати функції великої жилетки для сліз у будь-який момент дня і ночі. Насправді ж ніхто нікому нічого не винен. Неповага особистого простору інших, навіть найкращої подруги, – ознаки егоїзму. Якщо Оля дружить з Вікою, бо вона розумна і відповідальна людина, то це не дружба, а тимчасова домовленість.
Справжня дружба чимось схожа на кохання. Вона не падає з неба у готовому вигляді, а потребує постійної праці над собою. Тому конфлікти для неї не страшно, а гірко не зробити після них правильних висновків. Сварки зміцнюють дружбу, вчать знаходити компроміси і повертатися до подруг без слідів образи.

Ірина Кардаш
Всі статті автора

Культура

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією