Популярне

Алкоголь та молодь

Люди час від часу вживають алкоголь. Одні для того, щоб відзначити важливу дату у житті, одні для того, щоб трохи розслабитись після робочого дня, а інші – через звичку. Кожен може знайти собі власну причину чому вживає алкоголь. 

Гидко бачити на вулицях дорослих у статі алкогольного сп’яніння, але коли цестає модно серед підлітків, то це вже велика проблема. Поширення алкоголю серед молоді можемо пояснити наступними причинами:
1. Середовище в якому дитина виростає та виховується,
2. Вплив реклами,
3. Під’їзди, вулиці, кафе де легко можна піддатись впливу даного роду негативу,
Але майже ніхто не задумується про те, що для окремої частини молоді алкоголь може стати сенсом життя, а витягти з цього стану надзвичайно важко.
Алкоголізм хронічний – це різновид токсикоманії. Тут розрізняють три стадії:
I. Стадія характерна тим, що особистість має постійний «потяг» до алкоголю, але сама людина впевнено заперечує той факт, що у неї наявна дана хвороба, і вважає, що «вживає як усі».
II. На другій стадії персона стає дратівливою, озлобленою, часто бреше.
Часті конфлікти в сім’ї та перебуває під владою того, хто не забороняє алкоголь. Крім цього хвороба супроводжується: гепатитом, гастритом, панкреатитом, алкогольними психозами. Може виникати біль, але він може зменшитися у разі вживання спиртних напоїв.
III. Людина зовсім деградує. Пияцтво стає звичною справою дня, зниження стійкості до алкоголю, людина п’яніє від малої дози відразу.
Підлітки вживають алкоголь пояснюючи це тим, що так робить їхнє оточуюче середовище. Отже, як бачимо наслідки недуже втішні. Варто пильнувати та знати де та чим займаються власні діти. 

Іннеса Свіца
Всі статті автора

Здоров`я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією