Популярне

У Тернополі безпритульних тварин харчуватимуть за 221 гривню на день

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради замовило послуги із регулювання чисельності, утримання центру стерилізації та притулку для тимчасового утримання безпритульних тварин вартістю 1,18 млн грн у ТОВ «Міжнародні інженерні системи».

Спочатку сума угоди становила 1,5 млн грн, однак після підписання зменшили обсяги закупівлі.

Згідно із договірною ціною, послуги автомобіля для відлову безпритульних тварин коштуватиме майже 145 грн за годину, а послуги ловця і стрільця – ще по 88 та 79 грн/год. відповідно. Прибирання побутових приміщень та вольєрів обійдеться в 71 грн/год.

Крім того, чіпування тварини обійдеться в 321 грн, ветеринарні роботи із препаратами – майже 692 грн на одну тварину. А триразове харчування однієї тварини включно з вартістю продуктів і їхнього приготування, – в понад 221 грн на день при тому, що вартість продуктів харчування в розрахунку складе всього лише 42,53 грн.

Про тендер

Участь в закупівлі із очікуваною вартістю 1,6 млн грн взяло участь троє учасників, причому найдешевша пропозиція надійшла від підприємиці Тетяни Мацюпи – 871 тис. грн. Однак ще один учасник закупівлі, ТОВ «Дичків хелп», звернувся до АМКУ зі скаргою, що пропозицію Мацюпи треба було відхилити. Враховуючи суму пропозиції, вона повинна була б надати обгрунтування аномально низької ціни, однак не зробила цього.

6 квітня АМКУ зобов’язав скасувати рішення про визначення її переможцем. Вже пізніше, 13 квітня, вона опублікувала це обгрунтування, де написала, що має знижки на харчування для тварин і загалом невелику націнку – а тому не вважає свою пропозицію аномальною низькою, навпаки – середньоринковою.

ТОВ «Дичків хелп», яке надавало послуги минулоріч, мало найдорожчу пропозицію в 1,52 млн грн.

Про переможця

ТОВ «Міжнародні інженерні системи» раніше отримували замовлення від бюджетників лише на експлуатаційне утримання доріг в Тернопільській області, облаштування зон пішохідних переходів, реконструкцію електричних мереж тощо загалом на майже 87 млн грн.

Це перше їхнє замовлення на роботу із безпритульними тваринами. Як виявилось, замовник взагалі не вимагав від учасників підтвердити наявність досвіду. Хоча в попередній закупівлі, яку відмінили через відхилення всіх пропозицій, вимога про досвід була.

Компанія зареєстрована майже чотири роки тому в Тернополі, а її власником є Сергій Дзюбін.

Здоров`я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією